AcasăRecomandariPrietena Geaninei Terceanu baga fotbalul in FALIMENT!

Prietena Geaninei Terceanu baga fotbalul in FALIMENT!

Sandu si Dragomir, 3 ani de inchisoare cu suspendare; FRF si LPF, despagubiri de 220 milioane euro (!) pentru Adrian Mititelu.

Ajuns la capat de linie, dosarul dezafilierii clubului Universitatea Craiova a primit, luni, sentinta de la Tribunalul Bucuresti. Una habauca, inimaginabila si care demonstreaza inca o data ca intreg sistemul juridic din Romania este in putrefactie. Mircea Sandu si Dumitru Dragomir au fost condamnati la inchisoare cu suspendare (cate 3 ani de caciula fiecare), dar si la plata unei despagubiri gigantice acordate lui Adrian Mititelu. Atentie, FRF, LPF si cei doi fosti presedinti de acolo trebuie sa-i dea lui Mititelu peste un miliard de lei! Vreo 220 de milioane de euro, o nimica toata.

Nu stim la ce filme s-a uitat judecatoarea care numai de judecat nu s-a ocupat in acest dosar, dar ar face bine sa lase deoparte SF-urile, dauneaza grav! Duc la pierderea simtului realitatii, doamna magistrat cu salariu de 10.000 lei pe luna! Intr-unul dintre cele mai mari dosare de coruptie din istoria U.E. (ne referim la celebrul dosar „Microsoft”), s-au dat condamnari de rasul lumii si amenzi platibile prin „Card Avantaj”, iar cand pe masa a reaparut „regele” Fotbal, hop cu miliardul in capul lui! Deh, da bine la imagine, vede poporul cum facem dreptate si curatam Liga si Federatia! Da, le curatati, dar definitiv, de nu mai ramane nici amintirea de ele.

„O sa fim slugi toata viata”

Dumitru Dragomir rasfula usurat: „Noroc ca nu se pune acum decizia in aplicare”. Fostului presedinte al LPF nu-i vine sa creada ca un magistrat din Romania a putut stabili despagubiri de 220 de milioane de euro in conditiile in care „toti fotbalistii din ultimii 10 ani nu valoreaza atat! Eu nu cred asa ceva, refuz sa cred. Inseamna ca doamna judecator este experta in fotbal. Tot ce are FRF, sediu, stadion si terenuri, nu face 220 de milioane. Este o aberatie. O sa fim slugi toata viata! Doamna judecator nu a inteles procesul. Ce sa fac? Sa-mi ia viata. Sunt pensionar si am doua case. Sa mi le ia. Este fara precedent, Doamne, Dumnezeule!”.

„Nasu’” o intoarce pe politica

Mircea Sandu cauta explicatii pentru decizia T.B., dar nu gaseste altceva mai bun in apararea sa decat cazul lui Valeriu Zgonea: „Uite ce se intampla. Intr-o astfel de asociatie, cum e FRF, te asociezi benevol. Nu te obliga nimeni. Pentru asta trebuie sa respecti statutul. In momentul in care nu respecti statutul, sunt prevederile de sanctionare (…) un exemplu recent, Zgonea. Valeriu Zgonea s-a inscris intr-o asociatie care-si spune partid. E o asociere de oameni acolo, da? Care au niste doctrine. Si baiatul a incalcat. Asa au constatat cei din conducerea partidului. A incalcat statutele partidului si l-au exclus din partid. Punct! La fel s-a intamplat si cu Geoana. Punct! (…) Nu avem nicio vina, aceasta sanctiune este o eroare. Din punctul meu de vedere, este ceva rusinos”.

Mititelu s-a razbunat pe FRF dupa cazul „Piturca”

Condamnat de FRF la plata a 7 milioane de euro despagubiri catre Victor Piturca, Adrian Mititelu vede acum cum roata s-a intors in favoarea sa, iar Federatia este cea care trebuie sa ii plateasca lui despagubiri de peste 220 de milioane de euro. In 2011, Piturca a fost dat afara de la Universitatea Craiova, contractul fiind denuntat unilateral de Mititelu. Patronul „Stiintei” n-a tinut cont de faptul ca are in contractul lui „Piti” exista o clauza de reziliere, iar cazul a ajuns la Federatia, care i-a dat dreptate selectionerului din acea perioada. Fiindca tot n-a primit banii, Piturca a mers in civil, iar martie 2014 a castigat definitiv procesul intentat lui Adrian Mititelu. Ulterior, se pare ca cele doua parti au ajuns la o intelegere, iar diferendul dintre ei s-a rezolvat.

Otilia Bombos este judecatoare la Sectia a II-a a Tribunalului Bucuresti;

Buna prietena cu Geanina Terceanu, un alt nume de magistrat cunoscut in fotbalul romanesc (retinuta pentru luare de mita in dosarul transferurilor de jucatori). Impreuna cu Terceanu, Bombos a jucat un rol important in dosarul judecatoarelor Viorica Dinu si Antonela Costache.

Bombos l-a scapat de arest pe medicul Serban Bradisteanu, care era acuzat de procurorii DNA de abuz in serviciu si luare de mita intr-un dosar legat de achizitionarea de aparatura medicala pentru penitenciare;

L-a scos din puscarie pe Dinel Staicu, fostul patron al Universitatii Craiova. Unul dintre motivele eliberarii: Staicu redactase o lucrare stiintifica; Un alt VIP facut scapat de Otilia Bombos este si Mihai Necolaiciuc, controversatul ex-director general al CFR.

A cerut sa nu judece acest dosar al dezafilierii „U” Craiova, solicitare respinsa de superiorii ei.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
779 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger