AcasăSPORTPresedintele FC Dinamo isi ataca antrenorul in scris!

Presedintele FC Dinamo isi ataca antrenorul in scris!

Indepartarea lui Stoican este prioritatea numarul unu pentru Anghelache

Seful gruparii din Stefan cel Mare foloseste psihologia inversa in cazul antrenorului Flavius Stoican, aflat cu moralul la pamant dupa lectia fotbalistica primita de la Viitorul lui Hagi.

Indepartarea lui Stoican este prioritatea numarul unu pentru Anghelache

Inaintea dificilei deplasari din Ghencea, pe care dinamovistii, desi nu-si doresc, sunt obligati s-o bifeze sambata seara, Constantin Anghelache l-a desfiintat pe Stoican, numindu-l direct responsabil de esecul din meciul cu Viitorul, scor 1-2. In ziarul patronului Ionut Negoita, presedintele l-a rezolvat din condei pe in mod cert viitorul fost antrenor al „cainilor”: „Din pacate, nu s-a inteles faptul ca cel mai important joc este cel pe care il disputi imediat. Asa se face ca, dupa o deschidere rapida a scorului (n.n. – in partida cu Viitorul), echipa, si nu numai ea, a trecut in lumea «viselor frumoase». Acest joc a mai aratat si cat de importante sunt profesionalismul si inspiratia de pe margine. La acest punct nu doresc sa elaborez, dar pot sa subliniez ca schimbarile se efectueaza pentru a consolida jocul si rezultatul. Se poate vedea cu ochiul liber ca duminica nu s-a intamplat astfel, ci dimpotriva…”. Mai mult, profesorul Anghelache sugereaza ca Dinamo – Viitorul a fost mana cereasca pentru pariorii care au „intuit” un pronostic 1 pauza/ 2 final: „Mai am o mare nedumerire asupra careia ii rog pe toti cei care au o privire mai ampla sa ma ajute… Cum se face ca Viitorul este singura echipa din campionat pe care «cainii rosii» nu au invins-o?! Mai neclara mi se pare si piesa in doua acte in care Dinamo pierde, aproape identic, partidele jucate acasa?! Mi-ar fi de mare ajutor o explicatie precisa, nu intuita, care mi s-ar da. Mai fac doua precizari, nu pentru a ma disculpa, ci pentru a clarifica. Prima, la Dinamo nu a fost transferat niciun jucator fara acordul antrenorului in exercitiu si, de multe ori, al mai multor sfatuitori de profesie”.
Cel mai probabil, derby-ul de sambata cu Steaua va fi ultimul meci al lui Flavius Stoican pe banca dinamovistilor. Favorit sa preia echipa este Razvan Lucescu, liber de contract dupa ce a fost dat afara de El Jaish.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
170 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger