AcasăSPORTPresa turca avertizeaza: ”Abdullah, romanul Piturca te poate demite!”

Presa turca avertizeaza: ”Abdullah, romanul Piturca te poate demite!”

Dupa mai multe rezultate neconcludente, activitatea lui Abdullah Avci la carma reprezentativei Turciei este pusa sub semnul intrebarii de catre federatie. O infrangere in meciul din aceasta seara l-ar putea costa pe Abdullah Avci postul de selectioner.

Abdullah Avci vrea sa-si pastreze scaunul si dupa meciul cu Romania

Presa  turca il avertizeaza pe selectionerul Avci ca postul sau este in pericol daca nu bate Romania in aceasta seara. De altfel, insusi antrenorul simte asta, el solicitand publicului sa ia cu asalt stadionul „Sükrü Saracoğlu”.

Piturca este gata sa-i dea un vant selectionerului Turciei

Situatia fanilor in Turcia este asemanatoare celei din Romania, suporterii cluburilor din capitala, Fenerbahce, Galatasaray si Besiktas, razboindu-se inainte si in timpul partidelor echipei nationale. Abdullah Avci roaga suporterii sa vina de asta data la stadion doar pentru Turcia. „Stadionul va fi arhiplin, iar eu vreau sa rog spectatorii sa vina la meci doar cu tricouri alb-rosii si sa ne sustina pana in ultimul minut”, spune tehnicianul turc, contestat de fani din pricina startului schiopatat in preliminariile World Cup.

O infrangere cu Romania i-ar fi fatala lui Abdullah Avci, care in mod sigur va fi demis in cazul in care romanii iau toate cele trei puncte. In consecinta, Avci va risca inca din psrimul minut, el alegand o formula de start ofensiva, alcatuita din Volkan – Gohhan, Semih, Omer, Hasan Ali – Burak, Mehmet, Emre, Sercan – Arda, Ulmut. Partida Turcia – Romania va incepe la ora 20.30, si va fi transmisa pe TVR 1.

author avatar
Sebastian Stan
364 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger