AcasăSPORTPresa rusa anunta: Rat este aproape de un transfer la Dinamo Moscova...

Presa rusa anunta: Rat este aproape de un transfer la Dinamo Moscova

Dupa retragerea lui Chivu, Rat a preluat banderola de capitan al nationalei Romaniei

Razvan Rat se va desparti de Sahtior Donetk in aceasta vara, dupa 10 ani petrecuti la gruparea ucraineana. Potrivit publicatiei ruse „Izvestia”, internationalul roman ar putea ajunge sub comanda lui Dan Petrescu, la Dinamo Moscova.

Dupa retragerea lui Chivu, Rat a preluat banderola de capitan al nationalei Romaniei

Capitanul echipei nationale de fotbal a Romaniei a intrat in ultimele sase luni de contract cu formatia pregatita de Mircea Lucescu, iar ucrainenii realizeaza ca nu trebuie sa-l lase pe fundasul de 31 de ani sa plece gratis. Drept pentru care, se discuta cedarea jucatorului la o echipa capabila sa plateasca macar 2,5 milioane de euro.

Potrivit publicatiei ruse „Izvestia”, Rat ar putea ajunge sub comanda unui alt tehnician roman, fundasul campioanei Ucrainei fiind cerut de Dan Petrescu la Dinamo Moscova. Problema este ca fotbalistul nu-si mai doreste un angajament in fostul spatiu sovietic, el dorind, de altfel, sa-si duca la bun sfarsit contractul cu Sahtior, iar la vara sa plece liber. „E adevarat ca imi expira contractul. Exista niste oferte pentru mine, de la cluburi serioase din Europa, dar imi voi duce angajamentul pana la capat cu Sahtior. Apoi, in vara, imi voi analiza optiunile”, spune Rat.

author avatar
Sebastian Stan
124 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger