AcasăSPORTPremiera in sportul romanesc: gala Superkombat transmisa live in SUA!

Premiera in sportul romanesc: gala Superkombat transmisa live in SUA!

Circuitul Superkombat, cel mai tare circuit de arte martiale, se va vedea live, din acest weekend, si in SUA, presedintele Eduard Irimia semnand un acord de colaborare cu Fight Now TV, canal ce transmite exclusiv numai sporturi de contact.

Conform acordului de baza, cei de la Fight Now TV vor transmite live cinci evenimente Superkombat in perioada septembrie – decembrie, primul dintre acestea fiind Superkombat Botosani, gala ce are loc sambata, 28 septembrie.

Evenimentul va fi prefatat de mai multe emisiuni prin care fanii americani vor fi familiarizati cu sportivii care au luptat recent in circuitul Superkombat. De asemenea, colaborarea include si o scurta promovare a valorilor turistice locale.

Superkombat Botosani include o piramida de patru luptatori in care vor fi implicat americanul Leroy Johnson, grecul Giannins Stoforidis, francezul Gaetan Sautron si surinamezul D’Angelo Marshall. Mai multi sportivi romani vor lupta in super-fight-uri, Ionut Atodiresei, Andrei Stoica sau Benny Adegbuyi, ultimul urmand sa urce in ring chiar in main-event, impotriva colosului olandez Reamon Welboren.

Invingatorul din piramida de patru luptatori isi asigura biletul pentru Superkombat Final Elimination, gala care va avea loc pe 9 noiembrie si care va fi transmisa in direct, in SUA, de Fight Now TV.

author avatar
Cristi Ionita
421 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger