AcasăSPORTPremier League vs. Primera Division. Domnilor, duel!

Premier League vs. Primera Division. Domnilor, duel!

Cristiano Ronaldo este vedeta de necontestat a Realului

Deranjati de faptul ca, in echipa de fotbal a planetei in 2012, figureaza doar jucatori care activeaza in campionatul spaniol, englezii solicita ca o selectionata a Premier League sa infrunte super-echipa din Primera Division.

Cristiano Ronaldo este vedeta de necontestat a Realului

Cotidianul britanic „Daily Mail” propune o confruntare bomba: un meci intre echipa lui Messi&Ronaldo si „11-le” ales de Mata&Van Persie.

Lionel Messi - cel mai bun fotbalist al planetei

Englezii s-au simtit jigniti de rezultatele galei FIFA (toti laureatii provin din Spania), care a avut loc luni seara, la Zurich, iar acum vor sa organizeze cel mai tare duel din istoria fotbalului.

Juan Mata, un spaniol care joaca la Chelsea

„Un All Star Game al fotbalului, de ce nu?”, scrie „Daily Mail”. Primul „11” din Premier League ar putea fi urmatorul: Hart (Manchester City) – Zabaleta (Manchester City), Kompany (Manchester City), Vidici (Manchester United), Baines (Everton) – Mata (Chelsea), Yaya Toure (Manchester City), Fellaini (Everton) – Suarez (Liverpool), Van Persie (Manchester United), Bale (Tottenham). Antrenorul – evident, Alex Ferguson – ar avea la dispozitie si rezerve de 24 de karate: Rooney, Aguero, Silva sau Lampard. In fata acestei echipe ar sta Dream Team-ul Primerei Division, premiat la Zurich: Casillas – Alves, Pique, Ramos, Marcelo – Xabi Alonso, Xavi, Iniesta – Messi, Falcao, Ronaldo.

Arabii sunt dispusi sa finanteze acest meci

Van Persie promite sa nu se predea in fata "armadei" din Primera

Avand in vedere numele jucatorilor implicati, un astfel de meci reprezinta o adevarata lovitura de marketing pentru organizatori. Cine, insa, si-ar permite sa plateasca pentru un All Star Game fotbalistic? „Arabii, mai ales seicii din Qatar, care vor sa faca propaganda viitoarei gazde a Cupei Mondiale din 2022”, noteaza „Daily Mail”. Cu o promovare pe masura, impactul unei astfel de confruntari ar depasi in amploare finala ultimului Campionat Mondial, Spania – Olanda, din 2010.

Cluburi reticente

In calea unei astfel de partide nu stau decat cluburile, reticente la asemenea evenimente. Programul incarcat, dar mai ales teama de eventuale accidentari fac greu de organizat un meci intre vedetele din Premier League si cele din Primera Division. Totusi, un stimulent financiar pe masura ar putea convinge cluburile sa-si dea acordul.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
370 afisari
Zenville

Ultimele știri

Din aliaţi, duşmani? Nicolae Ciucă a anunţat ce s-ar putea întâmpla între el şi Marcel Ciolacu la alegerile prezidenţiale 2024

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, susține că trebuie găsită cea mai bună soluție pentru problemele actuale din România.Asta ar însemna, conform liderului liberal, inclusiv o...

Vânt puternic în mai multe zone din țară. Avertizare de la ANM – HARTA/Cum va fi vremea în București

Vântul va avea intensificări, vineri, în cea mai mare parte a țării. Rafalele vor fi mai puternice la munte, în zona înaltă. Meteorologii au...
proger