AcasăSPORTPreluarea Otelului de catre miliardarul Adamescu se amana

Preluarea Otelului de catre miliardarul Adamescu se amana

Miliardarul Adamescu mai asteapta pana sa preia Otelul Galati

Directorul general al campioanei Otelul Galati, Marius Stan, doreste sa urgenteze schimbarea actionariatului la echipa, dar este blocat din interior. Presedintele Consiliului de Administratie, Ionel Bors, a mai comandat un audit.

Miliardarul Adamescu mai asteapta pana sa preia Otelul Galati

In cursul anului trecut, Consiliul de Administratie al gruparii Otelul Galati a comandat un audit, actiune premergatoare schimbarii patronatului echipei. Indienii de la Mittal Steel doresc oricum sa renunte la echipa, dar mai ales de corvoada de a plati clubului cate 2,5 milioane de euro in fiecare sezon.

Primul pas a fost facut in momentul in care Otelul a trecut de la asociatie non-profit la societate pe actiuni, plus aparitia unui Consiliul de Administratie, condus de Ionel Bors. Cei cinci membri ai CA au devenit actionari si au avut rolul de a-l controla si superviza pe Marius Stan. Director general al clubului a propus doi investitori, care ar fi dorit sa ia preia clubul de la indieni, iar actionarii FC Otelul au cerut un audit, care s-a finalizat luna trecuta. Cand toata lumea se astepta ca oamenii de afaceri Radu Calin si Dan Grigore Adamescu sa intre la negocieri, Consiliul a mai solicitat un audit, unul menit sa scoata in evidenta activitatea din ultimele patru luni. Tensiunile din cadrul conducerii se resfrang cel mai tare asupra jucatorilor, care nu au mai fost platiti de patru luni. De altfel, acestia au protestat la meciul cu Vointa Sibiu (scor 3-0), purtand banderole albe pe brate, fiind puternic sustinuti chiar de Dorinel Munteanu si Marius Stan. Lupta pentru putere la Galati continua, urmatoarea runda fiind asteptata la finalizarea auditului.

author avatar
Sebastian Stan
315 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger