AcasăSPORTPredictibil: Burleanu si-a tras prima 90.000 de euro!

Predictibil: Burleanu si-a tras prima 90.000 de euro!

Razvan Burleanu are aceleasi apucaturi ca Mircea Sandu

„Un imens dezgust fata de modul scandalos in care o persoana a ajuns sa isi foloseasca influenta pentru a insela tocmai organizatia pe care avea responsabilitatea sa o protejeze. Contractul lui Mircea Sandu este unul mai mult decat sfidator in raport cu starea fotbalului romanesc si a bunului simt in general”. Asa graia Razvan Burleanu despre Mircea Sandu, declaratie data la cateva luni dupa ce s-a cocotat in fruntea FRF. De atunci, discursul sau s-a invartit intre predictibilitate si austeritate, termeni de care iata ca n-a mai tinut cont cand a fost sa-si voteze prima pentru calificarea „nationalei” la Euro 2016.

Razvan Burleanu are aceleasi apucaturi ca Mircea Sandu

Ce daca nu are niciun merit major in obtinerea acestei calificari, Razvan Burleanu se alege si el cu o prima de 90.000 de euro. Dintr-un fond de 650.000 de euro, rezervat intregii conduceri a Federatiei!

Intrebat care este diferenta dintre fosta administratie de la FRF, care se premia pentru calificarile nationalei, si actuala, care procedeaza la fel, Burleanu a raspuns: „Noi consideram ca suntem in zona suport. Astazi, suma incasata din drepturile de sponsorizare fata de 2008 a crescut de doua ori”. Cu alte cuvinte, daca tot sunt mai multi bani decat pe vremea lui Mircea Sandu, de ce sa-i cheltuim pe mingi, echipamente, defibrilatoare si alte prostii? Nu mai bine ii impartim intre noi?!

author avatar
National
237 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger