Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Sport » Pozitii sexy pe gheata

Pozitii sexy pe gheata

Autor:

Recent, am scris despre cazul celor doi patinatori canadieni si dansul lor pe gheata prea indraznet. Acum, ideea a prins radacini.

 

spargand gheaţa Pozitii sexy pe gheata

Pe cat e gheata de rece, pe atat de fierbinti sunt pozitiile pe care sportivii de la patinaj artistic le folosesc in evolutiile lor

Mai precis, tabloidele britanice au prins ideea din zbor si s-au gandit sa faca un fel de kama-sutra din pozitiile patinatorilor pe gheata. E drept, o buna parte dintre acestea sunt mai fierbinti decat cele din filmele porno, dar asta tine de partea artistica a acestui sport elegant. Astfel, s-au identificat cateva idei numai bune de exploatat in momentele cele mai fierbinti ale cuplurilor. Si avem asa: inverso, ghici cine vine la cina si vulturul care planeaza.cu ochii la stele Pozitii sexy pe gheata ghici cine vine la cina4 Pozitii sexy pe gheata inverso Pozitii sexy pe gheata vulturul planează Pozitii sexy pe gheata Una mai interesanta decat alta, am putea zice. Mai exista si „spargang gheata” care este destul de clasica, daca pot sa ma exprim asa, dar nici cu „ochii la stele” nu este deloc de lepadat. Toata treaba este sa stii sa te tii pe patine si… sa gasesti un patinoar fara spectatori ca sa puteti exersa aceste noi si indraznete pozitii. Nici nu mai stiu, la Floreasca se mai patineaza?
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!