AcasăSPORTPostul de fundas dreapta baga zazanie in tabara Stelei: Reghe vrea un...

Postul de fundas dreapta baga zazanie in tabara Stelei: Reghe vrea un roman, MM un brazilian, Gigi aduce un bulgar!

MM Stoica, Gigi Becali si Laurentiu Reghecampf nu mai sunt la fel de apropiati ca-n seara de Revelion

Cu o luna inaintea „dublei” cu Ajax din „16-imile” Europa League, stelistii se cearta in privinta jucatorului care va asigura flancul drept pe „Amsterdam Arena”.

MM Stoica, Gigi Becali si Laurentiu Reghecampf nu mai sunt la fel de apropiati ca-n seara de Revelion

Invinsa de Celtic Glasgow, marti seara, in primul amical al iernii (scor 1-2), Steaua a aratat ca o echipa care joaca fara fundas dreapta, improvizatia lui Laurentiu Reghecampf – l-am numit aici pe Andrei Prepelita – facandu-se de ras! Si, totusi, se pare ca tehnicianul Stelei vrea sa-l foloseasca in acesta zona la meciul cu Ajax pe Doru Bratu, complet refacut dupa o mai veche accidentare si trimis pe teren in ultimul sfert de ora al meciului cu Celtic.

In cele 15 minute, ex-rapidistul s-a descurcat excelent si, cel mai important, n-a resimtit nicio durere. Fundas dreapta de meserie, tehnic si cu viteza, Doru Bratu ar fi optiunea numarul 1 pentru „dubla” cu Ajax, daca pe la Marbella nu si-ar face, insa, de lucru si Mihai Stoica: managerul general insista pentru brazilianul Rafael Cruz, sosit ieri in cantonamentul „ros-albastrilor”, desi sud-americanul nu-l incanta nici macar pe patronul Gigi Becali. De altfel, finantatorul Stelei are si el o optiune pentru flancul drept: bulgarul Ivan Bandalovski (26 de ani), de la TSKA Sofia. „Cruz mai are de demonstrat, iar daca nu face fata, imediat il bagam pe Bandalovski. Il iau doar pentru «dubla» cu Ajax. Inca n-am apucat sa vorbesc cu Reghe, dar eu pe Bandalovski l-as vrea in dreapta”, a tinut sa sublinieze Becali.

Turul Ajax – Steaua se disputa pe 14 februarie, la Amsterdam, mansa secunda fiind programata la Bucuresti o saptamana mai tarziu.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
161 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger