AcasăSPORTPorumboiu se simte lucrat de Piti

Porumboiu se simte lucrat de Piti

Adrian Porumboiu l-a dorit manager la FC Vaslui pe Victor Piturca in urma cu un sezon

Finantatorul FC Vaslui il acuza pe selectioner ca marginalizeaza fotbalistii echipei sale. Vizat este Lucian Sanmartean, mijlocas lasat pe dinafara lotului pentru „dubla” cu Luxemburg si Franta.

Adrian Porumboiu l-a dorit manager la FC Vaslui pe Victor Piturca in urma cu un sezon

Victoria formatiei sale din Europa League (2-0 cu Sparta Praga) i-a dat aripi lui Adrian Porumboiu. Patronul vasluienilor l-a luat la tinta pe selectioner, convins fiind ca Victor Piturca este cel care pune bete-n roate transferurilor gandite in Moldova. „Am negociat cu mai multi jucatori, dar tuturor li s-a spus ca nu vor mai fi convocati la echipa nationala daca semneaza cu FC Vaslui. Sunt cativa oameni de o neobrazare fara seama, n-am putut sa vad asa ceva! Repet, fotbalistilor cu care eu negociam li s-a spus sa nu cumva sa vina la Vaslui, sa se duca in alta parte, pentru ca, altfel, vor fi uitati”, a tunat, ieri, finantatorul „galben-verzilor”.

Victor Piturca

Intrebat daca Romania are vreo sansa in partida cu Franta, Adrian Porumboiu a fost transant: „Cand ii convoci pe Cocis si Codrea inaintea lui Sanmartean, inseamna ca-l dai dracului de fotbal! Oricum, e treaba lor, sa faca ce vor cu echipa nationala!”.

 

 

author avatar
Flavius Dobrescu
344 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger