AcasăSPORTPortarul lui Zenit, de mană cu o femeie la doua luni de...

Portarul lui Zenit, de mană cu o femeie la doua luni de la moartea sotiei!

Pe 17 martie anul acesta, lumea fotbalului din Rusia era socata de tragedia abatuta asupra familiei internationalului Viaceslav Malafeev. Sotia goalkeeper-ului campioanei Rusiei si-a pierdut viata intr-un teribil accident rutier. Dar portarul lui Zenit pare sa se fi consolat repede.

Groaznica intamplare s-a petrecut chiar in dimineata zilei in care Zenit urma sa joace partida de Europa League cu olandezii de la Twente. Viaceslav (32 de ani) a fost anuntat in zori, chiar la hotelul unde era cazata echipa, ca sotia lui, Marina Malafeeva, a incetat din viata, in urma unui accident petrecut cu cateva minute in urma, pe un bulevard din St.Petersburg.

Malafeev a jucat la doar doua zile dupa ce si-a ingropat nevasta

Femeia conducea un autoturism Bentley, dar pe fondul consumului de alcool si al carosabilului alunecos, masina a derapat si s-a izbit violent de un panou publicitar. Marina Malafeeva a murit pe loc, iar pasagerul aflat in dreapta, cantaretul rus Dmitri Rybakov a supravietuit, fiind transportat  accidentului, fiind internat la spital. Astazi, Rybakov este bine din punct de vedere fizic, dar tot nu poate uita acele momente cumplite. Evident, in ziua mortii sotiei sale, Viaceslav Malafeev nu a mai jucat pentru Zenit in Europa League, dar a facut-o dupa alte patru zile, cand campioana Rusiei a infruntat gruparea Anji Makhachkala in campionat.

Ipoteza: Marina il insela cu solistul unei trupe rock

S-a spus atunci ca Viaceslav ar fi trebuit sa decida sa ramana o vreme in afara fenomenului, si ca nu e normal ca el sa revina la doar 48 de ore de la inhumarea sotiei. In acelasi timp au aparut barfe pe seama sotilor Malafeev, un cuplul comparat dese ori cu David si Victoria Beckham. S-a spus ca regretata Marina avea idila cu artistul Rybakov – solistul formatiei rock M-16, si ca Viaceslav stia de relatia de infidelitate, tocmai din acest motiv fotbalistul nu si-ar fi „plans” sotia prea mult.

10 ani au fost casatoriti Viaceslav si Marina Malafeeva, avand impreuna doi copii: Xenia (8 ani) si Max (5 ani).

S-a desprins de noua iubita cand a vazut fotografii

Adevar sau minciuna, cert este ca la doar o luna de la tragicul incident, portarul lui Zenit a acordat un interviu in care a precizat ca se simte bine si ca nu vrea sa mai vorbeasca despre viata lui de dinainte. Colac peste pupaza, la fix doua luni de la moartea Marinei, Viaceslav apare imortalizat de paparazzi tinand de mana cu o frumoasa bruneta, despre care jurnalistii rusi cred ca ar fi noua lui iubita. Portar lui Zenit si tanara respectiva au fost filmati miercuri noapte, la iesirea dintr-un bar din St.Petersburg, la cateva ore dupa consumarea amicalului Zenit – Bayern Munchen (2-4). Initial, Viaceslav nu s-a ferit sa-si tina iubita de mana, dupa care, vazand multimea de fotografi, s-a desprins rapid de femeie si a luat-o la pas, lasandu-si iubita de izbeliste.

[nggallery id=8]

author avatar
Mihai Koblenko
551 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger