AcasăSPORTPonor, operatie la tendon in Austria

Ponor, operatie la tendon in Austria

Ponor trage tare pentru a fi in forma la Rio

Gimnasta Catalina Ponor a anuntat, ieri, ca pleaca la Viena pentru o interventie la tendon, insa a mentionat ca va „trage cu toata puterea” pentru a participa anul viitor la Jocurile Olimpice de la Rio.

Ponor trage tare pentru a fi in forma la Rio

„Azi plec la Viena pentru o interventie la tendon, dar in niciun caz nu am ajuns de urgenta la spital. Va asigur ca am scapare si, mai mult decat atat, voi trage cu toata puterea sa fiu la Olimpiada de la Rio!”, a notat Ponor pe pagina personala de Facebook. Marea campioana la gimnastica sustine ca „operatia presupune curatarea tendonului, pentru a nu mai intampina probleme cu el pe viitor. Pentru un sportiv este o operatie usoara si nu ma va da peste cap. Va urma o perioada de refacere, dupa care voi fi apta pentru antrenamente”.
Ca urmare a problemei pe care o are la tendon, Catalina Ponor nu face parte din echipa Romaniei pentru Campionatele Mondiale de la Glasgow, care vor incepe in 23 octombrie. Catalina Ponor a decis sa se retraga din marea performanta in 2012, dar anul acesta ea s-a hotarat sa revina, cu scopul declarat de a lua aurul la Olimpiada de la Rio.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
89 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger