Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Sport » Ponor, Iordache si Dragulescu, felicitati si decorati de Iohannis

Ponor, Iordache si Dragulescu, felicitati si decorati de Iohannis

Autor:

Medaliilor obtinute de catre Catalina Ponor, Larisa Iordache si Marian Dragulescu la Europene li se adauga si distinctii simbolice, venite de aceasta data de la Presedintie.

 

larisa catalina 720x404 Ponor, Iordache si Dragulescu, felicitati si decorati de Iohannis

Catalina si Larisa, intr-o pauza de la antrenamentele care le-au adus medaliile in finala de la barna

La cateva zile de cand s-au bucurat de rezultatele muncii lor, mai exact de medaliile pe care le-au castigat la recent desfasuratele Campionate Europene de la Cluj, cei trei gimnasti din lotul tricolor au aflat ca primul om in stat a decis sa le confere cate o decoratie simbolica, “in semn de inalta apreciere pentru rezultatele remarcabile obtinute la Campionatele Europene de Gimnastica Artistica (…), pentru talentul, pasiunea, devotamentul si profesionalismul puse in slujba afirmarii sportului romanesc pe plan international”.

dragulescu Ponor, Iordache si Dragulescu, felicitati si decorati de IohannisIn timp ce Catalina Ponor si Marian Dragulescu – ambii castigatori ai unor medalii de aur si, implicit, a titlurilor de campioni europeni – primesc Ordinul National “Serviciul Credincios” in grad de Ofiter, Larisei Iordache i-a fost conferit Ordinul “Meritul Sportiv”  clasa a III-a, cu o bareta, din cate rezulta dintr-un anunt facut public din directia Cotrocenilor, in care se mentioneaza, totodata, ca presedintele “felicita sportivii pentru rezultatele deosebite obtinute la competitia europeana”.

Va amintim ca palmaresul echipei Romaniei la Cluj a fost de 4 medalii – Ponor si Dragulescu si-au trecut in palmares medalii de aur in finala de la barna si, respectiv, sol, in timp ce Larisa a obtinut bronzul, tot la barna, iar Marian inca o medalie, de aceasta data de argint, la sarituri.

sursa foto: Facebook – Larisa Iordache/Marian Dragulescu


1 Comentariu la Ponor, Iordache si Dragulescu, felicitati si decorati de Iohannis

  1. Cata

    Au fost si ele la cotroceni sa faca poze cu urangutanul…Ii trebuie si urangutanului ceva notorietate si cum el nu produce nimic decit matreata si cu asta nu te poti lauda, atunci a apelat la gimnasti… Penibil! Sa te folosesti de adevarate simboluri care muncesc de le crapa palmele, la propriu, ca sa-si expui tu primitvismul primat, trebuie sa fie o manopera infecta. Gimnastii merita toata recunostinta noastra si rasplata enorma, categoric si neindoielnic. Macabru e doar faptul ca paine-multa e presedinte…Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!