Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Sport » Polonia si Romania, favorite sa se califice la C.M. din Rusia

Polonia si Romania, favorite sa se califice la C.M. din Rusia

Autor:

Age Hareide, noul selectioner al Danemarcei, considera ca Polonia si Romania sunt echipele favorite din Grupa E pentru calificarea la Cupa Mondiala din 2018.

 

heraide Polonia si Romania, favorite sa se califice la C.M. din Rusia

Age Hareide, un nume de legenda in fotbalul scandinav

Intr-un interviu acordat site-ului FIFA, tehnicianul norvegian a laudat „nationala” pregatita de Anghel Iordanescu. „Sunt foarte increzator in sansele Danemarcei. Cred ca este o grupa foarte interesanta, iar ceea ce mi se pare clar este ca echipele considerate mai slabe din Europa sunt tot mai bune, diferenta de valoare e mai mica decat era odata. Stim ca trebuie sa fim atenti la fiecare meci pentru a obtine punctele de care avem nevoie. Polonia si Romania, bineinteles, par sa fie cele mai puternice adversare, dar vom avea destule oportunitati sa le studiem la Euro 2016. Daca echipa noastra va fi asa cum poate fi, cred ca avem o sansa buna sa ajungem in Rusia”, a afirmat Hareide, care apreciaza ca Danemarca a fost una dintre tarile de top in fotbalul scandinav: „Este o tara care produce mereu fotbalisti buni, iar generatia actuala, cum o vad eu, are un echilibru bun intre jucatorii care evolueaza in strainatate si tinerii care se afirma. Pentru mine este o provocare ideala in acest moment al carierei”. Age Hareide (62 de ani) are 50 de selectii ca jucator in nationala Norvegiei, pe care a antrenat-o apoi timp de cinci ani, palmaresul sau cuprinzand titluri de campion in Danemarca (cu Brondby), Norvegia (cu Rosenborg) si Suedia (cu Helsingborgs si Malmoe).
Din Grupa E fac parte Danemarca, Armenia, Kazahstan, Muntenegru, Polonia si Romania. Castigatoarele grupelor preliminare se vor califica direct la turneul final, iar cele mai bune opt echipe clasate pe locul secund vor sustine meciuri de baraj pentru celelalte patru locuri.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!