AcasăSPORTPolitistii au dat buzna acasa la Marin Condescu

Politistii au dat buzna acasa la Marin Condescu

Marin Condescu nu se teme de dosarele care i-au fost deschise

Mai multe perchezitii au avut loc, ieri dimineata, la locuinta presedintelui clubului Pandurii Targu Jiu, Marin Condescu, la sediul gruparii gorjene, dar si la sediul din Capitala al Federatiei Nationale Mine Energie. Liderul USMO este suspectat de spalare de bani si fals.

Marin Condescu nu se teme de dosarele care i-au fost deschise

Mai multe documente si doua unitati de calculator au fost ridicate de catre anchetatori din sediul CS Pandurii, descinderile facute in institutie de politisti din cadrul IPJ Gorj incheindu-se dupa mai bine de cinci ore. Ofiterii care au participat la descinderi au dus spre masinile Politiei doua unitati de calculator, doi saci negri plini cu documente si o cutie din carton incacata, de asemenea, cu acte ridicate de la club. Aflat la Constanta, pentru meciul de campionat al Pandurilor cu Sageata Navodari, Marin Condescu a precizat ca nu stie ce s-a intamplat la club si ce acte au ridicat anchetatorii: „Eu stau de vorba cu oricine este interesat sa afle adevarul, dar, conform procedurilor, in asemenea situatii trebuie sa ma cheme. Nu m-a citat nimeni, deci nu pot sa ma prezint acolo in asemenea conditii. Ma ingrijoreaza ca au luat calculatoarele, deoarece marti (n.n. – azi) e ultima zi in care trebuie sa le transmitem celor de la UEFA datele cu situatia noastra financiara, sa aratam ca nu avem datorii, ca suntem cu platile la zi. Daca politia ne-a ridicat calculatoarele, sper sa ne dea permisiunea sa transmitem de la dansii informatiile care trebuie sa ajunga la UEFA. Altfel, o sa pierdem doua milioane de euro si probabil nu vom recupera niciodata acesti bani”.

Potrivit unor surse judiciare, perchezitiile au avut loc intr-un dosar in care Condescu este suspectat de spalare de bani, fals si uz de fals, dupa ce ar fi imprumutat clubul cu 2,2 milioane de lei, bani pe care ulterior si i-ar fi recuperat, fara insa a trece in contabilitate aceste operatiuni. Marin Condescu mai este cercetat intr-un dosar penal care are legatura tot cu un imprumut acordat echipei Pandurii, ancheta fiind inceputa initial in vara de Parchetul Judecatoriei Targu Jiu, care si-a declinat competenta catre Parchetul Tribunalului Gorj, iar de acolo dosarul a ajuns la DNA.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
197 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger