AcasăSPORTPlatini se victimizeaza: „Sunt deja condamnat”

Platini se victimizeaza: „Sunt deja condamnat”

Platini nu mai are incredere in instantele disciplinare ale FIFA

Francezul Michel Platini a explicat ca a decis sa nu se prezinte in fata Comisiei de Etica a FIFA deoarece este deja „judecat si condamnat” de instanta forului elvetian.

Platini nu mai are incredere in instantele disciplinare ale FIFA

„Am decis sa nu vin in fata dumneavoastra pentru a da explicatii dintr-un singur motiv: sunt deja judecat, sunt deja condamnat. Nu eu o spun, ci dumneavoastra, sunt instantele interne ale FIFA, sunt purtatorii vostri de cuvant. Astfel, cazul meu este decis. Nu mai am incredere in instantele disciplinare ale FIFA. Si-au aratat partialitatea, prejudecatile, incapacitatea de a respecta confidentialitatea, prezumtia de nevinovatie si dreptul la aparare”, se arata in declaratia presedintelui UEFA.
Avocatul lui Michel Platini a pledat timp de noua ore, vineri, pentru nevinovatia francezului. Platini a respins orice acuzatie de coruptie in cazul primirii a 1,8 milioane de euro in 2011 din partea lui Joseph Blatter, pentru o activitate de consilier incheiata in 2002, dar fara niciun contract scris. Blatter, Platini si Jerome Valcke, secretarul general FIFA, au fost suspendati din functii, la 7 octombrie, pentru o perioada de 90 de zile, pentru presupuse fapte de coruptie.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
106 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger