AcasăSPORTPlatini a plecat din Romania ca sa faca scandal in Ucraina!

Platini a plecat din Romania ca sa faca scandal in Ucraina!

Michel Platini i-a numit, ieri, „banditi si escroci” pe proprietarii hotelurilor din Ucraina, care au ridicat preturile de cazare pe durata Campionatului European de fotbal.

Francezul a cerut guvernului ucrainean sa ia masuri urgente impotriva hotelierilor "banditi si escroci"

Dupa ce a fost prezent, miercuri, la Bucuresti, pentru a inmana trofeul Europa League primarului Sorin Oprescu, intr-o festivitate desfasurata la „National Arena”, liderul forului de la Nyon a mers in Ucraina, la Lvov, unul dintre orasele gazda a Euro 2012. „Este o prostie ca s-au facut atatea investitii si apoi le spui oamenilor ca nu pot veni pentru ca sunt o numerosi banditi si escroci care vor sa se imbogateasca cu ocazia acestei competitii.

Autoritatile ucrainene ar trebui sa-i faca sa respecte intelegerile, nu UEFA! Nu am nicio putere in aceasta problema”, a declarat Platini, cand a fost intrebat despre explozia preturilor camerelor de hotel din Ucraina. „Nu se poate trece de la 40 de euro la 100 de euro, la 500 de euro asa, peste noapte, nu se face asa ceva… Sper pentru voi ca intelegerile cu toti hotelierii vor fi respectate, pentru ca altfel nu va veni nimeni. Sunt contracte semnate cu numerosi hotelieri, dar ei nu vor sa le respecte. Sper ca justitia sau politia va reusi sa-si faca treaba, astfel ca intelegerile sa fie respectate”, a adaugat seful UEFA. In replica, vicepremierul ucrainean Boris Kolesnikov a promis ca va lua „masurile necesare de acum in 30 de zile”. In timpul turneului final al Campionatului European de fotbal -care va avea loc intre 8 iunie si 1 iulie – circa 1,4 milioane de straini sunt asteptati in Ucraina, tara co-organziatoare a competitiei alaturi de Polonia.

author avatar
eNational
101 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger