AcasăSPORTPiturca s-a intors la Jeddah

Piturca s-a intors la Jeddah

Piturca promite sa faca performanta in al doilea descalecat la Al Ittihad

Consiliul de conducere al clubului Al Ittihad a aprobat revenirea antrenorului Victor Piturca la conducerea tehnica a echipei saudite.

Piturca promite sa faca performanta in al doilea descalecat la Al Ittihad

Pe de alta parte, directorul executiv Hamid al-Balawi, un opozant al angajarii romanului, si-a anuntat demisia in urma deciziei de ieri. Victor Piturca (59 de ani) a preluat prima data pe Al Ittihad in octombrie 2014, dupa ce si-a reziliat contractul de selectioner al Romaniei. El i-a transferat, in pauza de iarna, pe fostii stelisti Lucian Sanmartean si Lukasz Szukala la Al Ittihad, dar numai internationalul roman mai face parte din lot in acest moment. Piturca a fost demis in vara, dupa ce Al Ittihad a terminat campionatul pe locul patru, ratand calificarea in Liga Campionilor Asiei. Fostul selectioner a fost inlocuit cu Ladislau Boloni, dar si acesta a ajuns somer in urma infrangerii suferite, la 22 noiembrie, pe teren propriu, scor 0-3, in fata formatiei Al Ahli. Din cate se pare, Victor Piturca va avea un salariu anual de 2,1 milioane de dolari, iar la semnarea contractului a primit si vechile datorii, de un milion de dolari.
Dupa noua etape, Al Ittihad ocupa locul al treilea in clasamentul primei ligi din Arabia Saudita, cu 17 puncte. Al Hilal este pe primul loc, cu 24 de puncte, fiind urmata de Al Ahli, cu 21 de puncte.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
128 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger