AcasăSPORTPiturca nu l-a convocat pe Mutu. Torje jubileaza

Piturca nu l-a convocat pe Mutu. Torje jubileaza

Torje, bucuros ca nu-l va reintalni pe Mutu la lotul national

Selectionerul echipei nationale, Victor Piturca, a anuntat lista celor 15 fotbalisti romani legitimati la cluburi din strainatate care au primit faxuri de convocare de principiu pentru cele „dubla” cu Grecia, din barajul de calificare la Cupa Mondiala.

Torje, bucuros ca nu-l va reintalni pe Mutu la lotul national

Mai surprinzatoare decat neconvocarea lui Adrian Mutu este reactia internationalului Gabriel Torje. Mijlocasul formatiei Espanyol Barcelona da de inteles ca „Briliantul” nu merita sa fie chemat pentru acest baraj, din moment ce n-a bifat decat doua jocuri in preliminarii: „Mutu este valoros, dar mi se pare ca el a fost prezent la doar doua meciuri, cu Ungaria, la Budapesta, si cu Olanda, la Bucuresti. In rest, am fost fara el si ne-am descurcat”. De parca l-ar fi ascultat pe Torje, selectionerul Victor Piturca nu l-a trecut si pe Adrian Mutu pe lista internationalilor chemati sa invinga Grecia; in schimb, revin printre „tricolori” Marius Niculae si Razvan Cocis, ambii fiind coechipieri la Hoverla Ujgorod.

Ceilalti fotbalisti care au primit fax de convocare de principiu sunt: Bogdan Lobont, Dorin Goian, Vlad Chiriches, Razvan Rat, Costin Lazar, Banel Nicolita, Gabriel Torje, Alexandru Maxim, Gigel Bucur, Gicu Grozav, Claudiu Keseru, Bogdan Stancu si Ciprian Marica. „Dubla” Romania – Grecia este programata in zilele de 15 si 19 noiembrie.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
284 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger