AcasăSPORTPiturca: „Toti de la Al Ittihad mi-au simtit lipsa”

Piturca: „Toti de la Al Ittihad mi-au simtit lipsa”

Primirea de care a avut parte la intoarcerea in Arabia Saudita l-a convins pe Victor Piturca de simpatia de care se bucura in randul arabilor.

Piturca, multumit de contractul semnat cu Al Ittihad

Sau cel putin asta crede fostul selectioner al Romaniei, devenit noul antrenor al formatiei Al Ittihad. In orasul Jeddah, olteanul se simte ca la el acasa si vorbeste despre dorul pe care l-a provocat arabilor in cele sase luni cat a lipsit de langa echipa. „Fotbalul e viata mea. Am lenevit destul sase luni, asa ca saptamana viitoare o sa incep treaba. Dupa o luna, am inceput sa vorbesc cu cei de la Al Ittihad, care mi-au simtit lipsa. A fost vorba de Loti, de Boloni, dar foarte repede au inceput discutiile intre noi, toata lumea a dorit sa ma intorc, presedintele clubului, suporterii… Acum e foarte important ce vom realiza acolo”, a declarat Piturca a doua zi dupa semnarea contractului.
La Al Ittihadm din staff-ul sau va face parte si Stefan Iovan, care si-a reziliat contractul cu FC Vitorul.  «Capitanul de la Sevilla» s-a impacat cu Victor Piturca, dupa o cearta care a durat sase ani. Al Ittihad ocupa locul 3 in clasamentul primei ligi din Arabia Saudita, cu 17 puncte in noua etape. Al Hilal este pe primul loc, cu 24 de puncte, fiind urmata de Al Ahli, cu 21 de puncte.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
207 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger