AcasăSPORTPiti Talent, finul lui Reghecampf, a devenit "campion" cu Steaua

Piti Talent, finul lui Reghecampf, a devenit „campion” cu Steaua

Intreaga suflare stelista a sarbatorit, marti seara, titlul cu numarul 24 din istoria celui mai galonat club din Romania.

Au fost prezenti peste 50.000 de fani pe National Arena, la meciul Steaua – FC Brasov 4-0, cei mai multi dintre ei sarbatorind cucerirea titlului si in plina strada, cand fotbalistii au facut un mini-tur al orasului cu un autocar decapotabil.

Din lotul Stelei nu putea lipsi de acuma celebrul Piti Talent, finul lui Reghecampf, care a devenit o vedeta in lumea fotbalului dupa ce a stat pe banca Stelei la meciul cu Rapid din Giulesti. Atunci, Piti Talent a imbracat un trening oficial al clubului, precum cel al oficialilor, s-a plimbat printre jucatori si a stat cu acestia la vestiar.

De aceasta data, la meciul cu FC Brasov, Piti Talent s-a pupat de zor cu trofeul acordat campioanei si chiar a primit o medalie de campion din partea lui Reghecampf. Asta in conditiile in care jucatori precum Tibi Balan sau Novak Martinovic, care au evoluat pentru Steaua in tur, au fost instiintati ca nu au dreptul sa emita pretentii la asemenea medalii.

„Recitalul” lui Piti Talent a continuat, si la propriu si la figurat, la petrecerea data in cinstea jucatorilor dupa meci. Manelistul a facut deliciul fotbalistilor cu cateva dintre cele mai noi melodii cantate intr-un local de lux din cartierul Militari, s-a pupat din nou cu trofeul acordat campioanei si s-a pozat brat la brat cu cei mai multi dintre elevii lui Laurentiu Reghecampf.

author avatar
Cristi Ionita
1.228 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger