AcasăSPORTPiti off the record

Piti off the record

Victor Piturca a fost manager la Universitatea Craiova timp de doua luni

Fostul tehnician din Banie a fost inregistrat intr-o discutie cu suporterii Universitatii, conversatie in care Piturca vorbeste, fara perdea, despre Universitatea, Mititelu si Gigi Becali.

Victor Piturca a fost manager la Universitatea Craiova timp de doua luni

Victor Piturca si-a deschis sufletul in fata fanilor Universitatii, dar acestia l-au inregistrat, iar discutia de 98 de minute a fost postata, ieri dimineata, pe http://jocmurdar.biz.ly. Fostul selectioner dezvaluie situatia reala a patronului Adrian Mititelu, caruia nu-i mai da mai mult de trei luni la Craiova. „Mititelu are sa dea numai la Fisc vreo 5 milioane de euro si la firma de echipament de la Tirgu Mures vreo 4 milioane! DJTS poate sa-l evacueze deja din cantonament, contractul e expirat. Nu vad cum sa duca Mititelu sezonul asta de B pina la capat, n-are cum sa mai iasa din situatia asta, in doua-trei luni moare!”, explica Piturca.

Ii canta prohodul lui Mititelu

Fostul manager al Universitatii Craiova il va executa silit pe Adrian Mititelu, pentru a recupera datoria de 7 milioane de euro. “ In trei luni o sa-i scot tot la vanzare in contul datoriei. Tot ce are! O sa evaluam palmaresul, sa vedem cat o sa coste, 700, 800 si eu il dau gratis oamenilor. Cand se face noua echipa ii luam tot. Mititelul e terminat 99%. Daca se face o noua echipa, mai rau, moare!”, a spus Victor Piturca.

Gigi Becali, fraierul de serviciu

Patronul din Ghencea nu a scapat de ironiile prietenului Piturca, acesta explicand ca Gigi Becali a fost singurul din Liga 1 care a acceptat sa plateasca pentru niste jucatori care oricum vor deveni liberi de contract. “Mihai Costea, mai mult de 200.000 de euro nu face. Mititelul doar pe Gigi Becali putea sa-l pacaleasca. Florin e altceva, e fotbalist, dar celalalt nu joaca trei etape la Steaua. Acolo e de munca”, a spus fostul selectioner.

E urit ca o discutie privata a aparut in presa, o sa-mi contactez avocatul sa vedem cum de s-a ajuns aici – Victor Piturca

Tentativa de blat cu Otelul

Aflat intr-un moment de maxima sinceritate, si fara sa stie ca este inregistrat, Victor Piturca a dezvaluit ca a incercat sa puna o vorba buna pentru olteni in sezonul trecut, la ultima etapa, contra celor de la Otelul Galati. “Mititelu n-a dat niciodata vreun punct Stelei. O fi el dusmanul meu, dar chiar n-a aranjat niciodata vreun meci, 100% va spun. Cu Galatiul am vrut sa vorbesc eu cu Dorinel si cu Marius Stan. Le-am dat telefon, i-am intrebat unde stau. Dar nu au vrut, aveau prime promise din alta parte”, a spus Piti, referindu-se la ultima etapa a sezonului 2009-2010, Craiova- Otelul scor  3-0, cind oltenii aveau nevoie de victorie pentru a ramane in Liga1.

author avatar
Sebastian Stan
208 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger