AcasăSPORT"Pitbull" Atodiresei, facut knock-out de femeia cu cei mai tari sani din...

„Pitbull” Atodiresei, facut knock-out de femeia cu cei mai tari sani din lume

Invitat luni seara, la emisiunea WowBiz, de la Kanal D, Ionut „Pitbull” Atodiresei, celebrul luptator roman de K1, a ramas impresionat de prestatia americancei Busty Heart, cunoscuta drept femeia cu cei mai tari sani din lume.

In varsta de 51 de ani, Busty Heart face senzatie de mai bine de doua decenii cu sanii ei uriasi, americanca ajungand chiar sa dea spectacole la Las Vegas.

Dupa ce i-a cucerit pe conationalii ei, Busty a venit si in Romania, unde a provocat un adevarat iures in emisiunea de la Kanal D, reusind sa distruga o coada de matura, o bata de baseball, pepeni si mai multe cutii de bere.

Desi credea ca le-a vazut pe toate la viata lui, „Pitbull” Atodiresei, care s-a batut pe reguli K1 chiar si cu adversari de doua ori mai mari decat el, a ramas cu gura cascata la prestatia americancei.

Ba chiar a vrut sa arunce prosopul, dupa ce Busty l-a lovit de cateva ori cu sanii uriasi.

Ionut Atodiresei este campion mondial WAKO PRO din decembrie anul trecut, cand l-a batut pe spaniolul Aitor Eguzkiza, la Onesti, dar in paralel se ocupa cu pregatirea unor viitori campioni la Respect Gym si chiar a fost arbitru de ring la mai multe meciuri internationale.

author avatar
Cristi Ionita
3.212 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger