Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Sport » Pierdere grea pentru lumea handbalului romanesc: a murit Niculae Nedeff

Pierdere grea pentru lumea handbalului romanesc: a murit Niculae Nedeff

Autor:

Unul dintre cei mai valorosi tehnicieni pe care i-a avut handbalul romanesc -de al carui nume se leaga cele sapte titluri mondiale obtinute de echipele autohtone de profil – a parasit aceasta lume.

 

nicolae nedef Pierdere grea pentru lumea handbalului romanesc: a murit Niculae NedeffNicolae Nedeff avea 88 de ani, iar cariera sa a marcat o premiera care cu greu ca fi egalata. Fost jucator, Nedeff a fost apoi “singurul antrenor de handbal din lume castigator a sapte titluri mondiale, trei cu echipa nationala feminina (1956, 1960 si 1962) si patru cu echipa nationala masculina (1961, 1964, 1970 si 1974), insotite de multiple medalii la Campionatele Mondiale si Jocurile Olimpice de vara”, din cate au anuntat reprezentantii Federatiei Romane de Handbal, in ziua in care s-a aflat despre disparitia din viata a tehnicianului.

Cei care doresc sa-i aduca un ultim omagiu lui Niculae Nedeff o pot face, de marti la ora 14 incepand, la capela Cimitirului Sfanta Vineri din Bucuresti, unde va fi depus sicriul regretatului antrenor, conform aceleiasi surse. Nedeff va fi condus pe ultimul drum miercuri.

sursa foto: libertatea.ro    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!