AcasăSPORTPetrolul - Steaua, duel soc in semifinalele Cupei Romaniei

Petrolul – Steaua, duel soc in semifinalele Cupei Romaniei

sursa foto: frf.ro

Miercuri a avut loc tragerea la sorti pentru semifinalele Cupei Romaniei.

sursa foto: frf.ro

Sortii au decis ca, in penultimul act al competitiei, Petrolul Ploiesti sa dea piept cu Steaua Bucuresti, iar CFR Cluj sa-si masoare fortele cu Universitatea Cluj, intr-un adevarat derby local.

Partidele vor avea loc in dubla mansa, turul fiind programat in perioada 3-5 martie, in functie de televizari, iar returul va avea loc in perioada 31 martie – 2 aprilie.

Steaua Bucuresti pare favorita la castigarea trofeului, in acest moment, dar trupa din Ghencea va avea o misiune dificila in semifinala cu Petrolul, chiar daca ploiestenii trec prin momente dificile dupa arestarea patronului Dan Capra. Impulsionati de galeria frenetica, ploiestenii se motiveaza mai bine inaintea unor asemenea meciuri si, in plus, antrenorul Mircea Rednic inca mai are la dispozitie o serie de fotbalisti cu experienta precum Geraldo Alves, Laurentiu Marinescu sau Victoras Astafei.

Si derby-ul Clujului pare deschis oricarui rezultat, desi CFR-ul este pe locul 2 in Liga I, iar „studentii” se bat pentru salvarea de la retrogradare. CFR a pierdut o serie de oameni de baza in ultima perioada, in timp ce jucatorii de la Universitatea se pot motiva mai bine din dorinta de a demonstra ca sunt echipa mai buna a orasului.

Finala Cupei Romaniei va avea loc pe 31 mai.

author avatar
Cristi Ionita
155 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger