AcasăSPORTPetrolul - CFR Cluj este finala Cupei Romaniei

Petrolul – CFR Cluj este finala Cupei Romaniei

Felgueiras a fost eroul CFR-ului la Giurgiu

CFR Cluj s-a calificat, miercuri seara, in finala Cupei Romaniei la fotbal, dupa ce s-a impus, cu 2-0, pe terenul formatiei Astra Giurgiu. In tur, la Cluj, cele doua formatii terminasera la egalitate, 0-0.

Felgueiras a fost eroul CFR-ului la Giurgiu

Astra a avut om in plus circa 60 de minute in prima mansa, la Cluj, dar nu a fortat, gandindu-se ca va avea o misiune facila pe teren propriu, iar acest surplus de incredere i-a costat pe giurgiuveni.

Desi Astra a avut mai multa initiativa si in mansa a doua, CFR s-a aparat bine, compact, si a dat lovitura cand a trebuit, precum o mare echipa.

Hora a deschis scorul in minutul 20, dupa o centrare a lui Rui Pedro si o serie de greseli in lant comise de fundasii Astrei.

Budescu, de doua ori, Bukari si Takayuki au trecut pe langa egalare, pana la pauza, dar Felgueiras a facut adevarate minuni intre buturi.

Presiunea Astrei a crescut in partea a doua, CFR-istii aparandu-se de-a dreptul eroic in unele momente.

In minutul 90, Deac profita de o greseala aiurea comisa de Junior Morais, intercepteaza balonul la 20 de metri de poarta adversa, il lanseaza excelent pe Diogo Valente si acesta puncteaza pentru 2-0.

Gratie succesului de la Giurgiu, CFR Cluj se califica in finala Cupei Romaniei, faza a competitiei in care va da piept cu Petrolul Ploiesti intr-un meci ce se va disputa pe 1 iunie, pe National Arena, din Bucuresti.

Calificarea CFR-ului face ca finalul sezonului din Liga I sa devina extrem de palpitant, Astra, Petrolul si Pandurii batandu-se pe doua locuri ce asigura calificarea in Europa League.

author avatar
Cristi Ionita
243 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger