AcasăSPORTPetre Grigoras va antrena o fosta campioana a Romaniei!

Petre Grigoras va antrena o fosta campioana a Romaniei!

Tehnicianul Petre Grigoras n-a stat mult timp somer dupa despartirea de Pandurii Tg.Jiu, miercuri semnand un contract pe trei sezoane cu o fosta campioana a Romaniei!
Grigoras revine pe banca tehnica a formatiei Otelul la trei ani de la despartirea de gruparea galateana. Vineri va fi organizata o conferinta de prezentare a noului staff tehnic, insa directorul Narcis Raducan a facut inca de miercuri dimineata anuntul instalarii lui Petre Grigoras la conducerea formatiei dunarene: „Am incetat pe cale amiabila colaborarea cu antrenorul principal Viorel Tanase, om caruia tin sa-i multumesc pentru perioada petrecuta la carma Otelului. Totodata, va anunt oficial ca noul tehnician este Petre Grigoras, unul dintre cei mai bine cotati antrenori romani.Vineri, cu ocazia prezentarii oficiale, veti afla si surprizele din lotul de jucatori care va fi deplasat in Spania”.
Otelul Galati este al saselea club din CV-ul antrenorului Petre Grigoras, dupa Faru Constanta, FC Onesti, Petrolul Moinesti, Politehnica Iasi si Pandurii Tg.Jiu.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
289 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger