AcasăRecomandariPentru Reghecampf, cadoul vine de la Jilava: 1,6 milioane de euro!

Pentru Reghecampf, cadoul vine de la Jilava: 1,6 milioane de euro!

Nemultumit ca la echipa se fac transferuri peste capul lui si al sotiei sale, Anamaria Prodan, antrenorul Stelei a fost la un pas de a parasi gruparea din Ghencea.

Reghecampf si Gigi Becali continua sa colaboreze bine
Fernando Varela i-a costat 1,4 milioane de euro pe stelisti (sursa foto diacaf.com)
Kapetanos revine la Steaua dupa trei ani petrecuti la CFR Cluj (sursa foto monitorulcj.ro)

In ciuda calificarii cu Steaua in grupele UEFA Champions League, antrenorul Laurentiu Reghecampf are viata grea in Ghencea. Pe de o parte, tehnicianul este nemultumit de jocurile de culise care se fac in absenta patronului Gigi Becali, iar pe de alta parte este mirajul ofertelor avantajoase venite chiar si din partea unor echipe din Vest. Ultima grupare intrata pe fir pentru a obtine semnatura lui Reghecampf este Hamburg SV, formatie care ii ofera 1,5 milioane de euro pe sezon in speranta ca antrenorul ii va duce pe Van der Vaart si compania in grupele UCL. Satul sa dea explicatii pentru fiecare actiune pe care o solicita la Steaua, Reghe a fost la un pas sa accepte oferta inca de luni seara, mai ales ca gruparea din Ghencea reusise un singur transfer in ultima zi de mercato, Ionut Neagu, fotbalist care nu este pe placul antrenorului.

Desi initial s-a dezis de antrenor, Gigi Becali a dat ordin, de dupa gratii, ca tehnicianul sa fie imbunat cu doua transferuri de 1,6 milioane de euro. Reghecampf solicitase un fundas central, in locul lui Vlad Chiriches, si un atacant, in locul lui Raul Rusescu, si i-a obtinut, ieri, pe Fernando Varela, de la FC Vaslui, si Pantelis Kapetanos, de la CFR Cluj. Desi ultimul nu este neaparat pe acelasi profil cu Rusescu, antrenorul Stelei este satisfacut de mutare, mai ales ca are o multime de jucatori care pot evolua in spatele centrului-inaintas: Stanciu, Gabi Iancu, Tatu, Cristi Tanase sau Adrian Cristea. Chiar si asa, Reghecampf se gandeste inca la oferta venita de la Hamburg, tehnicianul campioanei Romaniei anuntand, luni seara, ca “o sa vedeti intr-o zi sau doua ce se intampla”.

author avatar
Cristi Ionita
1.282 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger