AcasăSPORTPentru preluarea “U” Cluj, Anamaria Prodan pune gaj jucatorii si drepturile TV!

Pentru preluarea “U” Cluj, Anamaria Prodan pune gaj jucatorii si drepturile TV!

Anamaria Prodan se intoarce la Cluj in calitate de patron

Sotia lui Laurentiu Reghecampf a disparut din organigrama „sepcilor rosii” doar o saptamana. Acum, rolul de presedinte a devenit istorie, impresara preluand functia de finantator.

Anamaria Prodan se intoarce la Cluj in calitate de patron

Cel mai nou scenariu legat de viata si activitatea gruparii „U”Cluj produce dureri de cap ultrasilor de pe „Ion Moina”. El vizeaza revenirea in scena a presedintelui demisionar Anamaria Prodan, de asta data in rolul de patron.

Fotbalistii Universitatii s-au bucurat dupa victoria cu Ceahlaul

Sotia antrenorului Stelei stie si cu ce va plati toate hangarelele: va gaja 50% din valoarea viitoarelor transferuri de jucatori de la Universitatea. In plus, va garanta imprumuturile contractate cu 50% din drepturile de televizare din retur si de anul viitor. Aflata in Italia, intr-o scurta vacanta cu barbatul visurilor sale, Anamaria a fost instiintata ca Primaria Cluj a fost de acord cu propunerile sale referitoare la politica financiara a clubului, cu atat mai mult cu cat niciun alt afacerist din oras sau din regiune nu a venit cu o contraoferta concreta pentru preluarea Universitatii.

Fanii ies in strada: „Ocupati Clujul”

Mitingul fanilor clujeni are loc joi dimineata

In alta ordine de idei, suporterii lui „U” se vor intoarce in strada. Nu doar pentru ca au aflat de reintoarcerea impresarei in viata echipei, ci mai ales din cauza zvonului potrivit caruia „sepcile rosii” chiar vor fi mutate la Buzau, unde vor juca gratis, fara costurile imense de pe „Cluj Arena”. Fanii nu concep ca echipa lor – considerata simbolul rezistentei in Ardeal – sa fie mutata la Buzau. Ca sa traga un semnal de alarma si in speranta ca vor sensibiliza autoritatile locale, suporterii ies maine in strada, intr-un mars prin centrul orasului, „un strigat al disperarii”, dupa cum l-au numit liderii galeriei. „Ultrasii” vor picheta si sediul Primariei, edilului Emil Boc urmand a-i fi prezentate, in scris, toate nemultumirile microbistilor din oras.

In Liga 1, gesturi similare au mai facut suporterii olteni si cei banateni, insa atat Universitatea Craiova, cat si Politehnica Timisoara au ajuns istorie, ambele formatii desfiintandu-se.

Sebastian Stan/ Laurentiu Teodorescu

author avatar
Sebastian Stan
407 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger