AcasăRecomandariPentru Olaroiu urmeaza expulzarea. Il vrei la Steaua?

Pentru Olaroiu urmeaza expulzarea. Il vrei la Steaua?

Ce turnura a luat cazul antrenorului roman Cosmin Olaroiu: o simpla remarca ironica la adresa clubului Al Ain i-a adus o condamnare penala, trei luni de inchisoare! Noroc ca este cu suspendare!

osmin Olaroiu are parte de un inceput de 2014 ingrozitor, anunta presa araba

Obisnuit cu atacurile din fotbalul romanesc, in care amenintarile si injuriile sunt armele principale, fostul tehnician al Stelei si-a permis sa deschida un front si-n Emiratele Arabe Unite. Reclamat la TAS de Al Ain, club pe care l-a parasit pentru a semna cu rivala Al Ahli, desi nu era liber de contract, Cosmin Olaroiu s-a lasat prins intr-un schimb de replici cu oficialii gruparii printului Mohammed bin Zayed al Nahyan; intrebat de jurnalistii arabi cum comenteaza demersul celor de la Al Ain, romanul a raspuns ca accept sa plateasca eventualele despagubiri ce i se cer cu o singura conditie: banii sa fie folositi pentru achizitionarea unui nou echipament sportiv, cel actual fiind „cam invechit”, dupa parerea lui Olaroiu. Jigniti de aceste vorbe, sefii lui Al Ain l-au dat in judecata pe fostul lor angajat, iar procesul s-a terminat ieri cu o condamnare penala: trei luni de inchisoare, cu suspendare, si amenda de 21.000 de dirhami (putin peste 4000 de euro).

Desi neconfirmata, in presa saudita circula informatia ca, dupa decizia Tribunalului din Abu Dhabi, Olaroiu risca expulzarea in Romania! In acest caz, nu este exclusa revenirea antrenorului in Ghencea, tinand cont de relatia extraordinara pe care o are cu finantatorul Stelei, Gigi Becali. Chiar daca domina Liga 1 cu Laurentiu Reghecampf pe banca echipei sale, Becali nu uita ca Steaua a facut furori in Europa cu „Oli” la timona, in 2005 si 2006.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
487 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger