AcasăRecomandariPentru glorie, fani, bani si Reghe

Pentru glorie, fani, bani si Reghe

Etapa a doua din grupa E a Ligii Campionilor ii aduce Stelei cel mai puternic adversar: Chelsea Londra, echipa antrenata de Jose Mourinho si una dintre favoritele competitiei.

Reghecampf are nevoie de ajutorul jucatorilor ca sa-si refaca imaginea

Cand nume grele din istoria clubului au atacat echipa, Laurentiu Reghecampf a iesit in fata, luandu-le apararea jucatorilor. Si-a pus pielea la bataie, cum s-ar spune, iar acum vrea ca fotbalistii sai sa faca acelasi lucru pentru el. In aceasta seara, de la 21.45, stelistii intra-n lupta pentru glorie, fani, bani, dar si pentru „Mister”, care are nevoie ca de aer de un rezultat pozitiv spre a-si justifica aroganta afisata ostentativ in ultima perioada. Dupa 0-3 la Gelsenkirchen, cu Schalke, un nou esec, de data aceasta pe teren propriu, l-ar compromite definitiv pe antrenorul momentului din Romania.

Ieri, la conferinta de presa, Reghecampf le-a promis celor 45.000 de suporteri care vor fi prezenti pe „Arena Nationala” ca vor vedea o alta atitudine in jocul formatiei sale: „E un meci important pentru noi, pe care il vom trata mult mai bine decat am facut-o in Germania. Sper sa avem mult mai multe ocazii de a marca. Vom bloca mijlocul terenului si vom incerca sa lasam cat mai putine spatii adversarilor; pe faza ofensiva, sper sa ne valorificam calitatile individuale. Sunt convins ca Steaua va reusi sa inscrie”.

Pintilii s-a lovit la antrenament

Sedinta de pregatire de ieri dimineata i-a dat emotii lui Laurentiu Reghecampf, care l-a vazut pe Mihai Pintilii parasind accidentat terenul din Ghencea. Mijlocasul in varsta de 28 de ani a acuzat dureri musculare, iar medicii l-au instiintat pe „Reghe” ca sunt rezervati in privinta sanselor de recuperare. Totusi, fotbalistul insista sa joace, chiar daca pentru asta ar fi nevoit sa faca infiltratii. Probleme sunt si cu Cristi Tanase, insa nu la fel de seriose. In clipa de fata, „11-le” pe care-l are pregatit Reghecampf este urmatorul: Tatarusanu – Georgievski, Szukala, Gardos, Latovlevici – Bourceanu, Pintilii (Filip) – Ad.Popa, Stanciu, Tanase – Piovaccari.

Jose Mourinho este prieten de aproape 10 ani cu fratii Becali

Mourinho mizeaza pe ofensiva totala

Cu tot lotul valid, singura dilema a lui Jose Mourinho o reprezinta alegerea celor 18 fotbalisti care vor fi trecuti pe foaia de joc. Conform presei engleze, tehnicianul lui Chelsea va miza la Bucuresti pe o formula de echipa super-ofensiva, cu cinci oameni de atac: Willian, Mata, Lampard, Oscar si Torres. In defensiva, lucrurile sunt simple: Cech – A.Cole, Terry, David Luiz, Ivanovici, brazilianul Ramires (mijlocas dreapta) completand „11-le” de start. De remarcat absenta belgianului Eden Hazard, lasat la Londra pe motiv de… oboseala!

Sfatul lui Gica Popescu

Fostul mare international Gica Popescu o vede pe Chelsea favorita clara, insa nu si dinainte castigatoare! „Baciul” ii sfatuieste pe stelisti sa faca un pressing avansat daca doresc sa puna probleme londonezilor: „Chelsea e favorita, va fi un meci foarte greu pentru Steaua. Mourinho nu poate digera doua infrangeri la rand in Liga Campionilor, el pregateste fiecare partida ca si cum ar fi o finala. Steaua trebuie sa joace asa cum au facut-o pana acum, sa fie agresiva pentru a pune probleme celor englezilor”.

Fratii Becali, in vizita la „The Special One”

Buni prieteni cu Jose Mourinho, fratii Ioan si Victor Becali au fost cei mai bucurosi romani de vizita londonezilor la  Bucuresti. Aseara, cei doi erau asteptati de managerul portughez la hotelul unde este cazata delegatia clubului Chelsea, insa nu este exclus ca intalnirea Mourinho – fratii Becali sa se produca astazi, in jurul pranzului.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
740 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger