AcasăSPORTPenitenciarul Rahova s-a transformat in loc de „pelerinaj”: Gigi, stapanul zabrelelor

Penitenciarul Rahova s-a transformat in loc de „pelerinaj”: Gigi, stapanul zabrelelor

Detinutii ca Becali pot primi maxim doua persoane la fiecare dintre cele patru vizite

Gigi Becali se poate considera norocos, chiar si dupa zabrele. In doar o saptamana, el a avut deja parte de doua vizite, iar la una dintre ele a primit trei persoane, desi legea spune, clar, ca nu au voie mai mult de doua.

Detinutii ca Becali pot primi maxim doua persoane la fiecare dintre cele patru vizite

Penitenciarul Rahova s-a transformat in loc de „pelerinaj” pentru membrii familiei Becali si pentru apropiatii condamnatului Gigi Becali, care au vrut sa-l vada pe acesta si sa-i impartaseasca faptul ca ii sunt alaturi. Dupa cum au relatat televiziunile, la finantatorul Stelei au fost la vorbitor Victor Becali, Virgil Becali si Ionut Lutu intr-o zi si MM Stoica si Laurentiu Reghecampf intr-o alta zi. Insa, potrivit legii, detinutii pot fi vizitati de maximum doua persoane in cadrul unei vizite, si nu de trei, asa cum a fost in cazul primului vorbitor.

Mai mult, totul se face dupa o programare, cererile de vizita fiind aprobate in ordine cronologica, pentru a le putea permite tuturor detinutilor sa fie vizitati de rude. Daca in cazul verilor sai vizita s-a facut fara complicatii, in cazul persoanelor care nu ii sunt rude, situatia a fost, teoretic, diferita. Asta pentru ca Lutu, Stoica si Reghe au avut nevoie de acordul scris al directorului Penitenciarului Rahova. Chiar daca Gigi Becali a reusit sa obtina doua vizite in primele zile de detentie, ramane o intrebare: cum a fost posibil sa intre trei persoane la vorbitor, in conditiile in care Administratia Nationala a Penitenciarelor precizeaza, clar, ca nu au voie mai mult de doua?

author avatar
Narcis Voica
378 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger