AcasăRecomandariPe MM Stoica il paste excluderea din fotbal!

Pe MM Stoica il paste excluderea din fotbal!

Ultimul subiect de discutie in birourile de la „Casa Fotbalului” il priveste in mod direct pe Mihai Stoica. Tot mai multe oficialitati din fotbalul romanesc doresc ca managerul Stelei sa fie declarat persona non grata, lucru echivalent cu excluderea din fenomen!

MM Stoica pare ca nici nu se sinchiseste de amenintarile primite

Scapat de sub control dupa ce Gigi Becali a ajuns la inchisoare, Mihai Stoica a comis in ultimele luni mai multe gafe decat in tot mandatul sau la Steaua. Insa conferinta de presa de marti a fost cea care a umplut paharul cu nemultumiri, atacurile la adresa fostelor glorii din Ghencea, a presedintilor FRF si LPF si a altor personalitati publice oripiland conducerea fotbalului romanesc. Din cate se vorbeste, MM este mai aproape ca oricand sa fie declarat persona non grata. „Doar din respect pentru Becali nu s-a luat, inca, aceasta masura. Le este teama sa nu se interpreteze ca o vendetta impotriva Stelei, acum ca Gigi este la puscarie”, se sopteste pe la „Casa Fotbalului”. Totusi, se fac presiuni ca la urmatorul Comitet Executiv al Federatiei sa fie pus pe tapet cazul derapajelor verbale si comportamentale ale managerului Mihai Stoica.

Intr-o situatie similara s-au regasit Arpad Paszkany si Marian Iancu, declarati cu ani in urma persona non grata in fotbalul romanesc.

„Il bateau copiii in fata blocului”

Criticat si el in conferinta de presa de marti, Marcel Raducanu l-a pus la colt pe Mihai Stoica, transmitandu-i sa nu ii mai pomeneasca in veci numele: „Il avertizez public ca e ultima oara cand accept ca omul asta care e trimis in judecata in tribunalele din Romania sa-mi mai pronunte numele! Asa-zisul inginer care in copilarie era batut de toti copiii in fata blocului probabil ca stie doar sa joace fotbal cu nasturi. Eu sunt Marcel Raducanu, cel care, alaturi de Iordanescu, ridicam tribunele in picioare, pe Ghencea, cu peste 30.000 de oameni, iar la meciurile de pe 23 August aveam 80.000 de spectatori. Si, da, consider ca pot vorbi de Steaua oricand sunt intrebat! Cine sa mai vorbeasca despre fotbal, daca nici eu, nici Puiu nu mai avem dreptul? Daca pe mine, la 58 de ani, si pe Puiu Iordanescu, la 63 de ani, ne pui sa dam in minge, o punem la vinclu, iar el o trimite pe linia lui 41 sau ce tramvai mai circula pe la Ghencea”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.616 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger