AcasăSPORTPe Halep a obosit-o Serena

Pe Halep a obosit-o Serena

Simona Halep, epuizata dupa finala cu Serena Williams

Abia revenita in tara dupa extraordinarele rezultate obtinute pe pamant american, Simona Halep s-a grabit sa anunte ca nu poate participa la meciul Canada – Romania, din Cupa Federatiei.

Simona Halep, epuizata dupa finala cu Serena Williams

Dupa finale la Indian Wells si Miami Open, un joc impotriva unor adversare anonime parca nu cadreaza cu imaginea de star international in tenisul feminin. Si asa a decis Simona sa-si lase colegele sa se descurce cu Eugenie Bouchard, singurul nume „de temut” din lot Canadei. „Este foarte greu sa merg sa joc in Canada; sunt obosita, am obligatii la Stuttgart… Daca era in Europa, ma duceam cu mare drag. Eu zic ca avem prima sansa, Irina este in forma buna, dar avem echipa buna si la dublu. Imi pare rau ca nu voi fi cu ele, insa voi fi cu sufletul acolo”, a explicat Halep „abandonul”. Unde mai pui si ca partidele din Cupa Federatiei nu au premii in bani! Programat in perioada 18-19 aprilie, play-off-ul pentru Grupa Mondiala ar urma sa se termine cu numai o zi inainte de startul turneului de la Stuttgart, acolo unde Simona Halep este calificata direct in turul 2.
In afara Simonei Halep, echipa Romaniei nu va putea conta in Canada nici pe Monica Niculescu. A 70-a jucatoare a lumii sufera de o fasciita plantara la piciorul drept, afectiune care se trateaza numai prin …repaus. Cel mai probabil, lotul Romaniei pentru Cupa Federatiei va fi compus din  Irina Begu, Raluca Olaru, Alexandra Dulgheru si Andreea Mitu.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
217 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger