AcasăRecomandariPe ce se bazeaza stelistii cand asteapta eliberarea lui Gigi Becali: Va...

Pe ce se bazeaza stelistii cand asteapta eliberarea lui Gigi Becali: Va fi gratiat de presedintele Basescu!

Nu doar Dumitru Dragomir crede cu tarie ca Gigi Becali va fi in libertate in cel mult doua saptamani, ci si antrenorul Laurentiu Reghecampf.

Gigi Becali isi pune toate sperantele in mila lui Traian Basescu

Presedintele in exercitiu al Ligii Profesioniste este convins ca latifundiarul in persoana va vota cu el la alegerile din 14 noiembrie: „Am informatii clare ca Gigi va fi eliberat in cel mult doua saptamani, stiu ce spun!”. La fel de sigur pare si antrenorul Laurentiu Reghecampf, semn ca acest subiect este intens dezbatut in mediile fotbalistice. Cum nu exista niciun temei legal pe baza caruia Becali sa fie scos de pe acum din inchisoare, singura solutie ramane gratierea, cerere pe care mama patronului Stelei a depus-o la jumatatea lunii septembrie. Aceasta nu poate fi acordata decat de seful statului, Traian Basescu, sustine avocata Paula Iacob: „Eu nu cunosc, din punct de vedere juridic, nicio solutie ca domnul Gigi Becali sa fie eliberat in doua saptamani, cred ca astea sunt doar speculatii. Pana la urma, doar cererea de gratiere introdusa de mama sa mai poate fi o sansa pentru dansul. Cererea i-ar putea fi judecata in urmatoarele zile”.

In ceea ce priveste regimul de detentie la Penitenciarul Poarta Alba, acolo unde Becali a fost transferat marti, Paula Iacob considera ca acesta va superior celui de la Jilava: „Sper ca, la Poarta Alba, Gigi nu va mai fi filmat in toate pozitiile. El va sta in celula cu 19 oameni. La Jilava, avea probleme chiar si cu patul pe care dormea, avea mari dureri de gat si de spate. Eu consider ca directorul inchisorii de la Poarta Alba se va purta mai bine cu Becali fata de cel de la Jilava”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.326 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger