AcasăSPORT"Pe 13 septembrie, Rapid intra in faliment!"

„Pe 13 septembrie, Rapid intra in faliment!”

Oficialii clubului Rapid sunt pesimisti in ceea ce priveste salvarea de la faliment, iar cei implicati in planul de reorganizare al clubului sustin ca lovitura de gratie va fi incasata pe 13 septembrie.

Nici macar avocatii lui Copos nu mai cred in salvarea Rapidului

La acea data, instanta ar trebui sa decida daca aproba sau nu planul de reorganizare al clubului, dar sansele de salvare ale giulestenilor sunt infime.

O confirma inclusiv Ion „Puiu” Ionescu, unul dintre avocatii lui George Copos, care a precizat, la Dolce Sport, ca „lucrurile sunt fanteziste, bani din drepturile TV nu o sa mai primeasca, stadionul nu are 20.000 de locuri, asa cum se scrie in planul de organizare. Lucrurile sunt clare, fara discutii. Pe 13 septembrie, Rapid intra in faliment!”.

Conform planului gandit de oficialii Rapidului, gruparea din Giulesti ar trebui sa incaseze minim 2 milioane de euro pe sezon din drepturi TV, lucru imposibil daca „alb-visinii” sunt retrogradati in Liga I, dar ar trebui sa vanda si cel putin cate 20.000 de bilete la fiecare meci de pe teren propriu, in conditiile in care arena din Giulesti are doar circa 10.000 de locuri disponibile la momentul actual.

Dumitru Dragomir, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, a recunoscut si el ca George Copos nu mai este interesat de Rapid si ca l-a rugat sa-i gaseasca un cumparator care sa relanseze gruparea din Giulesti.

author avatar
Cristi Ionita
184 afisari
Zenville

Ultimele știri

Caz înspăimântător în București! Femeie reținută după ce şi-a înjunghiat de două ori soţul, la un interval de mai multe ore

Caz șocant în București! O femeie a fost reţinută, sub acuzaţia de violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor, după ce şi-a înjunghiat...

Momente de groază, la înălțime. Pasagerii unui telescaun, surprinși de rafale foarte puternice de vânt – VIDEO

Mai multe persoane au trecut printr-o experiență pe care, cel mai probabil, nu o vor uita niciodată. Sau, cel puțin, nu prea curând.Au fost...
proger