AcasăSPORTSoc la CFR Cluj! Jorge Costa a fost dat afara, Andone e...

Soc la CFR Cluj! Jorge Costa a fost dat afara, Andone e noul antrenor!

Spulberat de Rapid, portughezul Jorge Costa si-a semnat condamnarea. Duminica seara, conducerea clujenilor a decis demiterea antrenorului lusitan si angajarea lui Ioan Andone.

JORGE COSTA

Fostul capitan de la FC Porto avea de trecut un important test in saptamana abia incheiata.Din nefericire pentru el, Rapidul a dat de pamant cu CFR, chiar la Cluj, iar Jorge Costa si-a semnat condamnarea. L-a impresionat pe Arpad Paszkany prin metodele de lucru folosite la echipa, dar sambata toata pregatirea s-a facut zob. Giulestenii s-au impus cu 5-0 la Cluj, iar Arpad Paszkany a realizat ca echipa poate pierde titlul. Duminica seara, miliardarul din Gruia a decis demiterea tehnicianului portughez si angajarea lui Ioan Anone. „Nu se pune problema demiterii lui Jorge Costa”, spunea Paszkany imediat dupa dezastrul cu Rapid.

ARPAD-PASZKANY

Si totusi, asa cum le este obiceiul, cei din Gruia au schimbat macazul dupa nici 24 de ore. Duminica, Ioan Andone a fost reangajat in functia de antrenor principal, „Falcosul” revenind la CFR Cluj dupa experienta titlului castigat in 2008. La finalul stagiunii 2007-2008, Andone a fost dat afara desi, sub comanda sa, CFR Cluj castigase primul titlu din istoria clubului.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
632 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger