Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Sport » Patron din fotbal – secretar de stat la Interne!

Patron din fotbal – secretar de stat la Interne!

Autor:

Prieten la catarama cu Constantin Iacov, dar si cu actualul premier Victor Ponta, ultimul investitor al gruparii Progresul Bucuresti a fost numit secretar de stat la Ministerul Administratiei si Internelor.

 

Tohaneanu 300x260 Patron din fotbal – secretar de stat la Interne!

Bogdan Tohaneanu, fost ziarist, actualmente secretar de stat la MAI

Oficialii cluburilor din Liga 1 si-l amintesc ca prietenul nedespartit al lui Constantin Iacov, fostul finantator de la FC National, ulterior Progresul Bucuresti.

fc snagov progresul 04 300x163 Patron din fotbal – secretar de stat la Interne!

rogresul se bucura de sustinatori chiar si in ligile inferioare

Gigi Becali l-a cunoscut si mai bine, lovindu-se de el in procesul care i-a fost intentat de Cristiano Bergodi. In calitate de avocat, Bogdan Tohaneanu l-a reprezentat in 2009 pe antrenorul italian, aflat in litigiu cu FC Steaua.

Fost ziarist sportiv in anii ’90, la “Sport XXI” si “Fotbal Plus”, Tohaneanu s-a dedicat, ulterior, meseriei de avocat, incepand sa cocheteze si cu fotbalul, mai ales in perioada cand Constantin Iacov conducea gruparea din “Parcul cu Platani”. S-a atasat de Progresul si a cumparat clubul in vara lui 2009, dupa ce Marian Dodu n-a mai avut bani sa sustina echipa. In acelasi timp, ascensiunea lui Victor Ponta, fost coleg de facultate, reprezenta garantia succesului.

Liderul partidului de guvernamant a decis zilele trecute sa-l instaleze pe Bogdan Tohaneanu intr-un post cheie: pe 18 iulie, premierul a semnat “decizia de numire a domnului Bogdan Tohaneanu in functia de secretar de stat la Ministerul Administratiei si Internelor”.Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-09-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!