AcasăSPORTPatron din fotbal – secretar de stat la Interne!

Patron din fotbal – secretar de stat la Interne!

Bogdan Tohaneanu, fost ziarist, actualmente secretar de stat la MAI

Prieten la catarama cu Constantin Iacov, dar si cu actualul premier Victor Ponta, ultimul investitor al gruparii Progresul Bucuresti a fost numit secretar de stat la Ministerul Administratiei si Internelor.

Bogdan Tohaneanu, fost ziarist, actualmente secretar de stat la MAI

Oficialii cluburilor din Liga 1 si-l amintesc ca prietenul nedespartit al lui Constantin Iacov, fostul finantator de la FC National, ulterior Progresul Bucuresti.

rogresul se bucura de sustinatori chiar si in ligile inferioare

Gigi Becali l-a cunoscut si mai bine, lovindu-se de el in procesul care i-a fost intentat de Cristiano Bergodi. In calitate de avocat, Bogdan Tohaneanu l-a reprezentat in 2009 pe antrenorul italian, aflat in litigiu cu FC Steaua.

Fost ziarist sportiv in anii ’90, la „Sport XXI” si „Fotbal Plus”, Tohaneanu s-a dedicat, ulterior, meseriei de avocat, incepand sa cocheteze si cu fotbalul, mai ales in perioada cand Constantin Iacov conducea gruparea din „Parcul cu Platani”. S-a atasat de Progresul si a cumparat clubul in vara lui 2009, dupa ce Marian Dodu n-a mai avut bani sa sustina echipa. In acelasi timp, ascensiunea lui Victor Ponta, fost coleg de facultate, reprezenta garantia succesului.

Liderul partidului de guvernamant a decis zilele trecute sa-l instaleze pe Bogdan Tohaneanu intr-un post cheie: pe 18 iulie, premierul a semnat „decizia de numire a domnului Bogdan Tohaneanu in functia de secretar de stat la Ministerul Administratiei si Internelor”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
4.159 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger