AcasăSPORTPatinaj artistic prea… indraznet

Patinaj artistic prea… indraznet

Perechea Canadei la patinaj artistic, din cadrul Jocurilor Olimpice de Iarna 2018, este nevoita sa isi schimbe programul artistic, din cauza ca acesta ar fi prea… sexy.

Au privit au analizat s au incins si au renuntat Pozitiile pe care acesti doi superbi patinatori le incearca in concursuri starnsc imaginatia spectatorilor a arbitrilor si a telespectatorilor

Astfel, perechea canadiana formata din Scott Moir si Tessa Virtue a hotarat sa-si modifice o schema din timpul programului lor. Este vorba despre o ridicare in care Virtue sare pe umerii colegului ei si ii cuprinde capul cu picioarele, in timp ce isi strange mainile in jurul gatului.

Scott Moir si Tessa Virtue fac un spectacol care este in stare se topeasca gheata chiar si la Jocurile Olimpice

Miscarea de dans va fi acum putin modificata, astfel incat perechea sa nu mai ajunga in pozitia respectiva, asa cum au facut tot sezonul. „Ceea ce s-a intamplat in realitate a fost ca, atunci cand am incetinit imaginea si ne-am uitat la video, am realizat ca nu este o miscare atat de frumoasa din punct de vedere estetic”, a declarat Moir.

O patinatoare era sa ramana goala, pe gheata

Patinatoarea sud-coreeana Yura Min a avut un accident vestimentar la doar cateva secunde dupa ce a intrat pe gheata pentru reprezentatia sa in proba de perechi de la Jocurile Olimpice de iarna de la Pyeongchang.

O inchizatoare de la costumul purtat de patinatoare a cedat, iar sportiva a fost la un pas sa ramana descoperita. Yura Min, care participa la prima sa Olimpiada, alaturi de partenerul ei, Alexander Gamelin, a fost nevoita sa isi aranjeze bluza de mai multe ori, in timpul exercitiului, dar a reusit sa duca la bun sfarsit reprezentatia. Cu toate acestea, performanta perechii a avut de suferit din cauza incidentului vestimentar, iar cei doi au obtinut doar 51,97 puncte, si au terminat pe locul 9. „Dupa cinci secunde, s-a rupt bluza. Mi-am spus: O, nu! Daca se desface, poate sa se rupa cu totul topul. Am stat cu groaza asta in tot timpul exercitiului”, a declarat patinatoarea.

Un patinator gay, boicot la Casa Alba

Adam Rippon, una dintre figurile marcante ale patinajului artistic american, a declarat ca nu va participa la receptia ce se va tine la Casa Alba dupa intoarcerea echipei olimpicilor americani din Coreea de Sud.

Actiunea este mai degraba un protest vizavi de ceea ce el considera a „politica homofoba” a presedintelui Trump.  Adam Rippon este recunoscut ca fiind gay si o voce puternica a comunitatii LGBT din Statele Unite. El a luat deja o medalie de bronz in Coreea de Sud, confirmand locul trei al echipai americane, dupa rusi si canadieni. Ribbon s-a facut cunoscut pe retelele de socializere dupa ce s-a opus din rasputeri ca vicepresedintele american Mike Pence sa conduca delagatia olimpica americana la Seul. In mod traditional, dupa fiecare participare a SUA la Jocurile Olimpice, Casa Alba da o receptie in onoarea sportivilor, unde presedintele ii felicita pe participanti si le inmaneaza diplome si medalii. Ribbon nu vrea sa participe la acesta noua festivitate preferand sa faca altceva „in sprijinul comunitatii gay”. E drept, el nu a precizat si ce anume…

author avatar
Catalin Dumitrescu
1.296 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger