AcasăSPORTPaszkany vrea sa aduca la CFR un antrenor care a fost demis...

Paszkany vrea sa aduca la CFR un antrenor care a fost demis de Sporting

Dupa ce Edoardo Reja si Walter Novellino au spus „nu!” ofertelor de a antrena campioana Romaniei, finantatorul CFR Cluj s-a reorientat spre scoala portugheza. Ultimul nume pe lista: fostul mare international Ricardo Sa Pinto.

Paszkany a schimbat pana acum 12 antrenori la CFR

Anuntat ca sigur pe banca CFR-ului, Walter Novellino le-a transmis, ieri, oficialilor din „Gruia” sa nu-l mai astepte, pentru ca nu are de gand sa vina la munca in Romania.

Ricardo Sa Pinto, un antrenor temperamental

„Prefer sa raman in Italia, alaturi de familie. Le-am multumit romanilor ca s-au gandit la mine, dar raman acasa, asteptand o oferta din zona”, a precizat fostul tehnician de la Napoli si Sampdoria. In aceste conditii si la presiunea vestiarului, dominat de jucatori lusitani, Arpad Paszkany a acceptat sa-si indrepte atentia spre scoala portugheza de antrenori. Cotidianul „A Bola” a scris, aseara, ca Ricardo Sa Pinto este alesul CFR-ului. Liber de contract dupa ce a fost dat afara de la Sporting Lisabona, pe 5 octombrie, in urma infrangerii de la Budapesta, 0-3 cu Videoton, in Europa League, Sa Pinto s-ar adapta perfect in Ardeal, acolo unde pana si fotbalistii romani au invatat portugheza.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
118 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger