AcasăSPORTPaszkany il vrea pe Bergodi inapoi la CFR!

Paszkany il vrea pe Bergodi inapoi la CFR!

Patronul gruparii clujene nu se multumeste cu locul 1 ocupat de echipa sa. Miliardarul Arpad Paszkany vrea sa vada fotbal de calitate in Gruia si pentru asta este decis sa-l sacrifice pe antrenorul portughez.

Cristiano Bergodi este dorit la CFR chiar de patronul Arpad Paszkany

In opinia lui Paszkany, Jorge Costa se face vinovat de jocul deslanat al CFR-ului. Cu toate ca a transferat la echipa numai jucatori sud-americani, tocmai pentru a imprima un stil latin, atat de placut ochiului, „feroviarii” te fac sa fugi din fata micului ecran atunci cand intra pe teren.

Arpad Paszkany

Satul sa tot astepte explozia, „Arpi” i-a transmis fostului mare fotbalist de la FC Porto sa aiba bagajele pregatite in cazul in care nu castiga derby-ul cu Rapid, din etapa urmatoare. Surse din apropierea finantatorului dezvaluie ca alesul clujenilor este Cristiano Bergodi, nimeni altul decat primul antrenor strain adus in Gruia, acum mai bine de sase ani. Italianul a fost demis de conducerea clubului Modena pe 14 noiembrie 2011, insa, peste numai trei luni (26 februarie), sefii gruparii din Serie B l-au repus in functie. Totusi, Bergodi poate pleca de la Modena in orice moment daca pe numele sau apare vreo oferta din strainatate.

Sogou, noul Traore

Fotbalistul senegalez este urmatorul „tun” pe care vor sa-l dea oficialii CFR-ului. L-au cumparat cu 300.000 de euro de la Academica Coimbra, iar acum au oferte de peste trei milioane de euro pentru mijlocasul de banda dreapta. Modou Sogou este cotat la 3,3 milioane de euro de site-ul german „transfermarkt.de”. In vara trecuta, clujenii l-au vandut la Kuban Krasnodar pe ivorianul Lacina Traore cu cinci milioane de euro, cea mai profitabila afacere din istoria gruparii „feroviare”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
159 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger