AcasăSPORTPaszkany il scoate la incalzire pe italianul Favo pentru postul lui Andone...

Paszkany il scoate la incalzire pe italianul Favo pentru postul lui Andone

Tehnicianul CFR-ului, Ioan Andone, trebuie sa plece victorios de pe terenul lui Galatasaray Istanbul daca vrea sa mai stea pe banca formatiei din Gruia.

Andone, ingrijorat in privinta viitorului sau

Dupa 0-1 acasa cu Viitorul Constanta, Ioan Andone incepe sa simta primele critici publice ale finantatorului Arpad Paszkany. Miliardarul clujean a avertizat echipa ca, avand aceeasi atitudine, deplasarea de la Istanbul, impotriva lui Galatasaray, va fi un fiasco: „In momentul in care iti bati joc de meseria ta, trebuie sa apara repercusiunile. Este absolut normal, dar vom vorbi mai multe zilele viitoare. Avem acum un meci important de jucat in Liga Campionilor, in care sa vad o alta atitudine. Cu aceeasi, sunt sigur ca o sa luam sapte goluri de la Galatasaray”.

Favo a antrenat echipe modeste

Desi a evitat sa anunte public, se pare ca Ioan Andone a primit ultimatum din partea patronului: prin intermediul presedintelui Iuliu Muresan, Paszkany i-a transmis antrenorului principal ca il demite daca echipa pierde partida cu gruparea „Cim-Bom”. In Gruia se vorbeste deja despre italianul Massimiliano Favo (46 de ani) drept posibil inlocuitor al lui Ioan Andone. Fost jucator la Napoli si Palermo, Favo n-a pregatit niciodata o formatie din esaloanele superioare, activand ca antrenor doar in ligile a treia si a patra italiana.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
149 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger