AcasăSPORTPaszkany ii baga mortul in casa lui Andone

Paszkany ii baga mortul in casa lui Andone

Speriat de imaginea unui sezon ratat in Liga 1, dar pus pe ganduri si de parcursul bun de pana acum al echipei in Liga Campionilor, finantatorul CFR-ului, Arpad Paszkany, „s-a impiedicat” ca gaina in chestiunea antrenorului Ioan Andone.

Ioan Andone, ingrijorat in privinta viitorului sau pe banca CFR-ului

Concret, ca sa impace si vestiarul nemultumit, dar sa nu-l supere nici pe Ioan Andone, care i-a adus cinci victorii consecutive in UEFA Champions League, finantatorul gruparii ardelene s-a decis sa completeze staff-ul tehnic al CFR-ului cu un … „secund”. La fel a procedat si in 2008, cand l-a adus pe Maurizio Trombetta doar ca sa-l irite si apoi ca sa-l demita mai usor pe Andone. De data aceasta, profitand de faptul ca in organigrama exista un post vacant, cel de metodist, o data cu concedierea lui Ionut Mosteanu, Arpad Paszkany l-a mandatat pe Iuliu Muresan sa gaseasca noul „Trombetta”. Si, la cerinta capitanului Ricardo Cadu si a celorlalti lusitani din lot, viitorul „secund” trebuie musai sa fie portughez la origine.

CFR Cluj vine dupa doua infrangeri consecutive, 1-2 cu Manchester United, in Liga Campionilor, si 0-1 cu Steaua, in campionat. Daca pe plan extern mai sunt sperante de calificare in primavara europeana, pe plan intern, echipa este la 12 puncte de lider, iar jocul prestat nu o incadreaza pe lista formatiilor care se vor bate la titlu.

Tacere suspecta

Dupa meciul de pe „National Arena”, pierdut duminica seara in fata Stelei, scor 0-1, oficialii campioanei CFR Cluj au evitat sa analizeze in public esecul. Tocmai aceasta tacere anunta schimbari importante la echipa; ori de cate ori au luat o decizie radicala, Paszkany si Muresan au pastrat o discretie totala inaintea anuntului oficial.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
359 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger