AcasăSPORTPariuri pe urmatoarea victima a lui Tamas

Pariuri pe urmatoarea victima a lui Tamas

La CFR Cluj, Tamas va purta tricoul cu numarul 3

Capitanul Cadu este „mare favorit” sa incapa pe mana noului jucator transferat de fosta campioana. Lider al vestiarului, portughezul isi poate pierde suprematia o data cu sosirea lui Gabriel Tamas in Gruia.

La CFR Cluj, Tamas va purta tricoul cu numarul 3

Pus pe liber de gruparea engleza West Bromwich Albion, Tamas (29 de ani) si-a gasi in sfarsit echipa la care sa joace. Miliardarul Arpad Paszkany i-a intins o mana de ajutor si l-a adus la CFR Cluj, formatie cu care a semnat un contract valabil pana in vara lui 2014. In cele opt luni, va incasa fix 200.000 de euro, fara bonusuri sau prime speciale. Ramane de vazut cum va gestiona capitanul Ricardo Cadu, liderul vestiarului, relatia cu Tamas, jucator care cu siguranta va incerca sa se impuna in Gruia.

„Nu am facut niciodata un pas inapoi in cariera. Am venit la CFR deoarece de aici au plecat cei mai multi jucatori in strainatate. Pe mine nu ma intereseaza acum echipa nationala, ci doar CFR Cluj. Nu am fost niciodata suporter al echipei nationale. Eu voi face tot ce depinde de mine pentru a reveni acolo, dar atat! M-a afectat foarte mult incidentul din urma cu cateva zile… Am semnat cu CFR, nu se vede?! Nu vreau sa mai discut despre subiectul asta”, a comentat fundasul la prezentarea oficiala.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
229 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger