AcasăSPORTPariul lui Mourinho: Chelsea bate pe Steaua!

Pariul lui Mourinho: Chelsea bate pe Steaua!

Jose Mourinho nu se gandeste decat la un singur lucru: victoria cu Steaua!

Dupa 1-1 cu Tottenham, in Premier League, managerul Jose Mourinho este convins ca Chelsea nu va pierde la Bucuresti, maine, in Liga Campionilor.

Jose Mourinho nu se gandeste decat la un singur lucru: victoria cu Steaua!

Mai mult, portughezul supraliciteaza si anunta ca Chelsea va castiga partida cu Steaua, chiar daca, la ultima vizita in Romania a londonezilor, „ros-albastrii” s-au impus cu 1-0. De data aceasta, insa, Jose Mourinho mizeaza nu doar pe valoarea lotului, mult peste cea din primavara, cat si pe orgoliul propriilor fotbalisti, care au primit o lectie in prima etapa a grupelor Ligii Campionilor, 1-2 acasa cu FC Basel. „Nu avem voie sa pierdem si mai mult ca sigur ca va trebui sa castigam la Bucuresti. Cu 12 puncte, te califici in optimile de finala, fara 12 puncte, e foarte greu sa o faci! Cand gresesti in primul meci, nu vrei sa faci acelasi lucru si in al doilea. Esti in mare pericol daca o faci! Trebuie sa castigam cu Steaua si sa echilibram balanta dupa cele trei puncte pierdute acasa”, a comentat Mourinho la finalul partidei cu Tottenham. Conform presei engleze, lusitanul va trimite pe teren maine seara cei mai ofensivi jucatori din lot, in frunte cu Mata, Torres, Oscar, Hazard si Lampard.

La randul lui, Laurentiu Reghecampf a laudat sambata seara forta londonezilor, de la care l-a remarcat pe… managerul Jose Mourinho: „Va fi un meci foarte greu cu Chelsea, au cel mai bun antrenor din lume”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
193 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger