AcasăSPORTParasit de Bianca, "Printul" pleaca in Belgia. Ce dinamovist il va insoti...

Parasit de Bianca, „Printul” pleaca in Belgia. Ce dinamovist il va insoti la Standard!

Mijlocasul gruparii Petrolul Ploiesti a acceptat propunerea de a juca intr-un alt campionat decat cel romanesc. Adrian Cristea, fotbalistul de 29 de ani care a avoluat pana acum doar in competitia autohtona, va semna un contract de joc cu formatia belgiana Standard Liege, echipa antrenata de tehnicianul roman Mircea Rednic.

Formatia de pe „Stade Maurice Dufrasne” ocupa locul 4 in Jupiler Pro League, dar Mircea Rednic spera sa dea lovitura in play-off. Proaspat parasit de Bianca Dragusanu, „Printul” Cristea va parasi si el Liga 1, salariul pe care il va primi la Liege fiind cifrat la 18.000 de euro pe luna.

Transferul nu este unul definitiv, ieseanul urmand sa fie imprumutat la Standard pana in vara. Daca il vor achizitiona in vara, Standard Liege va plati 500.000 de euro. Imprumutul ii costa pe belgieni doar 150.000 de euro. Sambata seara, antrenorul Mircea Rednic a anuntat ca duminica, alaturi de Adrian Cristeam in cantonamentul echipei din Liege va ajunge si dinamovistul George Tucudean. „Pe langa imprumutul lui Cristea i-am mai dorit pe Tucudean si Diabate. Tucudean este ca si rezolvat, iar duminica il voi astepta alături de Adrian in Belgia”

author avatar
eNational
282 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger