AcasăSPORTPamfile 007: Asistenta tv, "angajata" sa-l convinga pe Maxim sa aleaga Steaua!...

Pamfile 007: Asistenta tv, „angajata” sa-l convinga pe Maxim sa aleaga Steaua!

Conducerea Liderului Ligii 1 a incercat din rasputeri  sa-l aduca pe Alexandru Maxim inca din aceasta iarna, dar s-a lovit de refuzul fotbalistul, care si-a exprimat dorinta de a ramane la Tg.Jiu pana la finalul sezonului 2012-2013.

Vranceanca Madalina Pamfile, una dintre cele mai apetisante starlete din Romania atunci cand tace

In aceasta situatie, Mihai Stoica, maestrul de ceremonii din ograda lui Gigi Becali, a trecut la Planul B: fosta asistenta a lui Dan Capatos a primit misiunea de a convinge vedeta Pandurilor sa-si grabeasca sosirea la Bucuresti.

De Sarbatori, MM, Gigi si Reghe au ticluit marele plan

Vazut drept cel mai talentat produs al fotbalului romanesc la momentul actual, mijlocasul Alexandru Maxim (22 de ani) este o tinta urgenta pentru liderul Steaua.

Maxim si Matei, actualul si fostul iubit al Madalinei

Desi nu o recunosc, oficialii din Ghencea viseaza sa-l vada pe teren la „dubla” cu Ajax Amsterdam, din „16-imile” Europa League, programata in luna februarie. Cum proaspatul international s-a declarat dispus sa semneze cu Steaua abia la vara, dupa incheierea sezonului, oficialii din Ghencea au pus la cale un super plan, menit sa-l atraga „de urgenta” la Bucuresti pe jucatorul-minune de la Pandurii.

Ca in filmele cu „James Bond”, arma secreta a managerului Mihai Stoica este Madalina Pamfile, fosta iubita a fundasului stelist Gabi Matei, dar si una dintre vedetele autohtone cu mare priza la sportivi. Vazuti impreuna in acest inceput de an, Pamfile si Maxim par sa alcatuiasca ultimul cuplu monden din Romania. Iar de dragul frumoasei brunete, MM Stoica spera ca super-starul gorjenilor sa spuna „da” ofertei primite de la Steaua. Saptamana aceasta este decisiva pentru realizarea transferului, in conditiile in care antrenorul Laurentiu Reghecampf a cerut sa aiba la dispozitie lotul finalizat inaintea primului cantonament al iernii.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.429 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger