AcasăSPORT"Pacat, pacat, a fost un om pe care l-am admirat extraordinar". Danciulescu...

„Pacat, pacat, a fost un om pe care l-am admirat extraordinar”. Danciulescu si Chivu, mesaje de adio pentru D. Prodan

Cei doi fotbalisti au evocat in cuvinte cu totul aparte memoria celui care a fost Daniel Prodan, colegul lor de breasla, fost reprezentant al „Generatiei de Aur”, dar mai presus de toate un om pe care l-au admirat foarte mult.

Fostul international Cristi Chivu a dorit sa adreseze un gand de ramas bun, catre un „prieten drag”. Astfel ca a transmis, via Instagram, un mesaj scurt, dar graitor, incheiat cu condoleante adresate familiei fostului sportiv, Daniel Prodan. „Undeva, acolo unde te duci, poate vei fi mai linistit! Noua aici, fara tine, ne va fi mai greu! Ei au castigat, poate, cel mai mare suflet pe care l-am intalnit in drumul meu prin viata! Odihneste-te in pace, Didi! RIP, Didi!”, a transmis fostul capitan al generatiei ce i-a succedat celei in care a jucat Prodan.

La randul sau, Ionel Danciulescu, actualul administrator al clubului din Stefan cel Mare, s-a declarat uluit de vestea tragica a decesului subit a fostului fotbalist, rapus de un infarct la doar 44 de ani, si a evocat personalitatea celui disparut. „Este o tragedie. Nu mi-a venit sa cred cand am auzit, nici acum nu realizez ceea ce s-a intamplat. Pacat, pacat, a fost un om pe care l-am admirat extraordinar de mult, chiar daca am jucat putin cu el, dar aveam o relatie foarte buna. Sunt alaturi de familia lui. Incredibil, nu se poate trece usor peste o asemenea tragedie”, a mentionat dinamovistul, citat de sport.ro.

„Sunt socat !!!

author avatar
Cristina Stefan
160 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger